Zobrazit plnou verzi : Štvorčeky v napálenom VCD
Zdravím, mám problém s napáleným VCD. Stiahol som video z kamery, upravil v Ulead, Vypálil cez Nero na CD-RW ako VCD, všetko OK! Tak som to skopíroval na CD-R, ale už som to neskontroloval! Až minule som si to prezeral, a skoro ma porazilo. Skoro celé video "štvorčekuje"! :-!!! Ako je to možné, keď na CD-RW to bolo OK? Dá sa to ešte nejako opraviť? Pomôžte mi prosím!
Jahos
To není přece možné, pokud jsi vypálil totéž na CD-R jako na RW, tak to musí být stejné! Pokud máš k dispozici už jen tu kostkovanou verzi, tak video nezachráníš.
Doporučuji se poohlédnout po lepšících softech a hlavně formátech, na VCD dělají video dnes už jen zoufalci.
VCD bude kostickovany porad!!!
Jahos
To není přece možné, pokud jsi vypálil totéž na CD-R jako na RW, tak to musí být stejné! Pokud máš k dispozici už jen tu kostkovanou verzi, tak video nezachráníš.
Doporučuji se poohlédnout po lepšících softech a hlavně formátech, na VCD dělají video dnes už jen zoufalci.
Tiež som sa divil! To video je staré asi rok. Prechádzam na DVD.
VCD bude kostickovany porad!!! :BB:
Ja som to zobral z druhej stranky, skusil som asi tri pokusy VCD a SVCD
a po viacerych odozvach od ludi, co s tym zabili rok som sa na to vykaslal a usetril som si asi tak 2-3 roky zivota :-) :-) :-)
Kazda rada stoji gros. A ohladom videa na PC to plati dvojnasobne.
Tak chlapi, asi to bude vada CD. Je to asi 12min video, polovica sa s*rie(trhanie obrazu,dúha ,štvorčeky, a pod) a zvyšok ide OK( samo v rámci VCD). Neporadí niekto? Je dosť dôležité video(aj keď kvalita nieje až taká dôležitá). Skúšal som to otvoriť vo VirtualDub, ale error. Poradí niekto?
Jahos
VCD a SVCD má tu vlastnost, že využívá plné kapacity média, tedy i té části na potlačení chybovosti (800MB), takže stačí i drobné výpadky způsobené třeba stárnutím média a video je v háji. Pár takových chybových SVCD taky mám. S tím těžko něco naděláš.
Jelikož jde o MPEG-1, ve VDubu by měl jít otevřít. Jde zkopírovat na disk? Na vcd je uložen pod píponou *.dat, stačí přejmenovat na mpg.
Jahos
VCD a SVCD má tu vlastnost, že využívá plné kapacity média, tedy i té části na potlačení chybovosti (800MB), takže stačí i drobné výpadky způsobené třeba stárnutím média a video je v háji. Pár takových chybových SVCD taky mám. S tím těžko něco naděláš.
Jelikož jde o MPEG-1, ve VDubu by měl jít otevřít. Jde zkopírovat na disk? Na vcd je uložen pod píponou *.dat, stačí přejmenovat na mpg.Skopírovať ide, Subor je AVSEQ
Whitejoker
08-11-2005, 20:22
No tak AVSEQ.DAT překopíruj na hard a dej mu jakýkoliv název "něco.mpg" a zkus to spustit.
Jinak Pokud už je naprasené video na CD, tak z toho asi těžko získáš něco kvalitnějšího
|
vBulletin v3.8.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.