Zobrazit plnou verzi : Vegas 5
Jsem úplný začátečník, začal jsem pracovat Vegasem 5. Při grabování z kamery ( Canon MVX 3i ) se mi natáhne pouze jeden dlouhý klip. Při práci s předchozí kamerou ( JVC GR D 73 ) mi Vegas klipy sám rozděloval. Určitě se to někde dá nastavit ale nevím jak na to. Je mi divné, že u první kamery to fungovalo. Poradíte mi někdo ?
Ivo Mašek
31-10-2005, 11:12
...a thread "Vše pro Sony Vegas", který je nad tebou jsi četl?
V angličtině tomu nerozumím a v českém manuálu pro Vegas 5 jsem to nenašel.
Jsem úplný začátečník, začal jsem pracovat Vegasem 5. Při grabování z kamery ( Canon MVX 3i ) se mi natáhne pouze jeden dlouhý klip. Při práci s předchozí kamerou ( JVC GR D 73 ) mi Vegas klipy sám rozděloval. Určitě se to někde dá nastavit ale nevím jak na to. Je mi divné, že u první kamery to fungovalo. Poradíte mi někdo ?
To je divne aj mne, pretoze ak si dotoho nesprtal, musi to robit automaticky, totizto VegasCapture je tak defaultne nastavene. \/ Inak, nastav si to v jeho Preferenciach -> "Enable DV scene detection"...
wolfs
a pokud ani to co napsal StayMan nepomuze, tak pak bych se zeptal. Je vubec ta nova kamera digitalni? Jestli to totiz sama kamera na pasce nema "rozdelene", tak pak mas smulu a budes muset pouzit Scenalyzer. B-)
Je to dig.kamera a celkom slusna!
StayMan by €RikŁ€
Moznost neindexovat klipy v settingu dane kamery nahodou neni?
|
vBulletin v3.8.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.