Zobrazit plnou verzi : Nefunkcni EPG u siemense M740 AV
Zdravim, zakoupil jsem M740. Po spusteni vse nabehlo OK. EPG bezelo (s pochroumanou diakritikou).
Pote jsem zkusil uprgradovat firmware a od te doby se ztratilo EPG zcela (neukazuje ani zacatky a konce programu).
Zkousel jsem vice firmwaru, dokonce jsem tam nahral zpet (stazeny z netu) original firmware 1.37.4 ale EPG uz nenabehlo. Nevi nekdo co s tim?
Ve filesystemu jsem nasel soubor services.txt, ktery obsahuje nasledujici data (posilam jeden radek)
Prima 0 0 0046T H 00A1 0054 03E8 00A1 0025 1FFF 1FFF 99999T 0 0001 0001 000A 0 10100
Nemohl by byt problem zde? Kdybych zkusil neco rucne upravit? Zabyval se tim nekdo?
Predem diky za kazdou radu.
Alessi
alessi
Myslim, ze problem neni na prijimaci, ale na vysilaci strane (zmatky kolem prechodu na komercni provoz). Zkus to znovu, co jsem si vsim, je je jen potreba docela dlouho pockat nez se to nacte. Treba vcera mi na M740 jelo EPG i na stanicich, kde nekolik mesicu predtim nejelo vubec (fw mam furt stejnej, tj. 1.29.5 #Lemmi2). Pokud jsem si vsiml na muxu A (CRa 25. kanal) nejede EPG jen u Novy (nebo ma nejaky sahly kodovani), jinak je ok. CRa to nakonec udelali uplne bez hacku a carek, coz je naprosto genialni, jednoduchy, nikomu to nevadi a hlavne, vsem to funguje 8-).
jj, toho jsem si vsimnul dneska rano, kdyz jsem to po par dnech zapnul, ze mi najelo EPG. Ale souhra nahod to byla pekna. EPG jede, upgradnu fw, EPG nejede. Vubec mne nenapadlo, ze bych s tim nemnel co do cineni.
Kolik verzi sem jenom vyzkousel a nic a kolik casu to spolklo :)
Ted mam fw 2.00.25 lemmi-1 a facha dobre. Hlavne zobrazuje USB disky, podle slotu, kam ho mam pripojeny. Ted jedu koupit wifi-bridge a zkusim pripojeni do site.
Ted mam fw 2.00.25 lemmi-1 a facha dobre.
Tak to me zajima. Co tam je vylepsene? Umi to uz i radia? A prepinat zvuk v modech L/R/STEREO? A co ceske znaky v teletextu? A ze by to treba nabihalo vyrazne rychlejc (bylo by zahodno)? Neda se nahodou uz na USB pripojit taky DVD vypalovacka a zaznam na ni nejak primo dostat i bez PC (tenhle napad mam uz hodne dlouho, jen to naprgat)?
Neco funkcniho tam snad proboha prece byt musi, kdyz se zmenilo uz i to hlavni cislo verze :-I. Diky moc za info.
Ted mam fw 2.00.25 lemmi-1 a facha dobre.
Tak to me zajima. Co tam je vylepsene? Umi to uz i radia? A prepinat zvuk v modech L/R/STEREO? A co ceske znaky v teletextu? A ze by to treba nabihalo vyrazne rychlejc (bylo by zahodno)? Neda se nahodou uz na USB pripojit taky DVD vypalovacka a zaznam na ni nejak primo dostat i bez PC (tenhle napad mam uz hodne dlouho, jen to naprgat)?
Neco funkcniho tam snad proboha prece byt musi, kdyz se zmenilo uz i to hlavni cislo verze :-I. Diky moc za info.
Radia umi i starsi verze, tady ta je ma oddelene od TV programu, dobre pristupna.
DVD na USB nemam :( ale predpokladam, ze by to jit mohlo, staci zavest ty spravny ovladace.
Prepinani zvuku tam je. L/R/STEREO(AC3)
Dvojjazycnyho sprechteni se da zbavit, minimalne to jde prepnout do cestiny. An mi zatim jede dvojjazycne, ale to bych rekl, ze tam je problem u CDG, ze to spatne kodujou.
Nenabiha o nic rychlejc, ale umoznuje tzv. horky start. Pokud si ale uvedomis, ze se jedna vlastne o pocitac, kde se musi zavest system, tak rychlost 15s je zlata 8-)
Ted jsem privezl WiFi bridge, takze to pripojim do site, udelam par testiku a po vikendu neco napisu.
mj. to pripojim na elektromer a zjistim spotrebu v nekolika rezimech abych zjistil, jestli ten horky start ma vyznam oproti tomu nechat to stale zaply :)
Chlapci testujte, zkoušejte.
Nějak se už v té diskuzi neorientuji, a mám tyto otázky
- je české menu (to z dvb-t shopu) závislé na verzi firmware
zajímá mě ten firmware s možností rádia
- funguje teletext ČRa i Cdg
- a jak je to s epg v obou multiplexech
Pokud to umí ten teletext alespoň bez diakritiky, rádia a mělo by to české menu, jdu do toho.
Nemohu se pořád rozhodnout a tohle je další posun.
Holt jsem zatím zmlsaný airstarem s plnou verzí vieweru
Chlapci testujte, zkoušejte.
Nějak se už v té diskuzi neorientuji, a mám tyto otázky
- je české menu (to z dvb-t shopu) závislé na verzi firmware
zajímá mě ten firmware s možností rádia
Po instalaci té četiny mi zmizeli některé volby :) Buďto si to přeložím sám nebo zůstanu u An. Vzhledem k tomu, že mi An nedělá potíže a problém s češtinou obecně to neřeší.....
Po instalaci té četiny mi zmizeli některé volby :) Buďto si to přeložím sám nebo zůstanu u An. Vzhledem k tomu, že mi An nedělá potíže a problém s češtinou obecně to neřeší.....
Angličtina mě též nevadí, myslel jsem na rodinu a děti, ti umí sotva číst - česky.
Jak to vypadá s tím epg, jde mi o o zapsání pořadu k nahrávání - začátek, konec pořadu a jeho název, abych to nemusel editovat ručně?
vBulletin v4.1.12, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.