Zobrazit plnou verzi : problemy s videem
Zdravim vsechny
Mam jeden problem. Potreboval bych poradit nejakej software, kterej by dokazal prekonvertovat DVD disk (asi soubory .vob) do nejakeho rozumnejsiho formatu (napr. .avi, .wmv).
Zdravím
Mám takový problém měl jsem DV Kameru Panasonic NV-GS50 v servisu,nechtěla brát kazety a někdy se jí nechtělo nahrávat dost podstatná věc u kamery opravili a napsali vadný konektor nevím ale který,jde o to že před opravou při nahrávání videa do počítače s Pinnacle Srudio 9 Plus mi to rozdělilo video na menší části(scény)poznalo kdy jsem zapnul nahrávání a kdy přerušil,teď po opravě mě udělá jen jednu scénu v délce 17min 55s a pak musím znova spustit a dělá opět jednu scénu,nevíte někdo čím to může být?Předem dík za rady.
Toto mi dělalo, když jsem měl HDD zfomátovaný na FAT 32.
Ale já jsem nic s počítačem nedělal před opravou to chodilo jo a když zkusím nahrát do počítače nějaký starší záznam z kazety tak to studio rozdělí na více scén.
pavelfrc
02-01-2006, 15:59
Nemáš náhodou smazaný datum, tím pádem dy se Ti nenahrál Timecode.
(již se mi to stalo) Podle něj se to rozdělí. Jinak by jsi u Studia mohl nastavit detekci podle obrazu a ono by Ti to mělo rozdělit ty sekvence.
Chlape díky moc bylo to tím datumem :-I to mě vůbec nenapadlo asi ho v opravně vymazali,ještě jednou díky.
Vlastyk
Vidím, že jsi dostal již odpověď :-) , měl jsem tento problém taky :(( . Asi nás bude více :-D .
|
vBulletin v3.8.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.