Zobrazit plnou verzi : Crash
Dokonaly film.
http://www.csfd.cz/film.php?kom=1&id=134171&top=
Já jsem si to splet s tímhle:
http://www.csfd.cz/film.php?1782
Velice vzrušující film. :-?
Dokonaly film.
hmm vypada to dobre, asi si to sosnu thx :-)
jo hodne hustej, aspirant na oskara podle me...
Stay konečne sa zhodneme v názore na film je to výborné :-!!!
Je to dost mazééc takovy ty divno filmy ala American Beauty, Monsters Ball a to to můžu :-!!!
No nevím,dost mě to zklamalo.Takovej zmanipulovanej spletenec.
S tím Oskarem,bych se asi podivil. :-I
SS2CZ
Podstata filmu je, ze aj ked si samnajlepsi, a este o tom aj presvedceny, ze vsetko robis spravne, v nejakej situacii to moze byt prave uplne naopak... Ak si to nepochopil, a aj ten spletenec a dalsie myslienky tohoto jedinecneho filmu, kde kazdy dialog je hodnotny doslova "neamerikansky", doporucejem sledovat filmy, kde je napisane STORY :-D
To snad ví každý?!?
Mě na tom filmu vadilo jak to bylo nereálný(lidi i situace).
- Poďte budeme na sebe hodní!?!
- Vše je v rukouch osudu.
- Nebo nesuď abys nebyl souzen.
Prostě upletený. Jinak ten film není špatnej,ale byl jsem dost naštvanej.
Možná to byl účel,nevím. :-)
Ivo Mašek
07-10-2005, 09:25
- Nebo nesuď abys nebyl souzen.
Škoda, že zrovna toto je nereálné.
Nevím jak to myslíš? :-?
Právě proto jsem to napsal.
Ivo Mašek
07-10-2005, 09:39
Nevím jak to myslíš? :-?
Právě proto jsem to napsal.
No, kdyby se lidstvo řídilo podle bodu 1 a 3, bylo by to fajn. Ten bod 2 je nesmysl. Podle filmu Constantine to tak funguje (bod 2) - ale přece jenom je to film.
Proto jsem napsal,že je to nereálný. :-)
Trochu mi vadila ta chvála toho filmu. Napsal jsem jen názor.
Ten film je nadprůměrný nic víc.
Za nazor ta nikto nekamenuje a ani ti ho nikto nemoze zobrat, akurat s tym "nadprůměrem" si mal pravdu, nic vic, ta stupa :-)
Za nazor ta nikto nekamenuje a ani ti ho nikto nemoze zobrat, akurat s tym "nadprůměrem" si mal pravdu, nic vic, ta stupa :-)
Nějak nechápu co jsi chtěl říct,jestli se mnou souhlasíš tak dík.
Jestli jsi chtěl něco dodat tak nechápu(ta stupa)?!? :-R
Hodnotenie filmu bolo v case pisania tohoto threadu asi 86%, teraz je uz 90%, a stupa a stupa kazdym novym fanusikom...
Jak chceš,pro mě to stejně není argument,podle mě opisujou od IMDb a zásadně nepodléhám davovému šílenství. :-E
Jak chceš,pro mě to stejně není argument,podle mě opisujou od IMDb a zásadně nepodléhám davovému šílenství. :-E
Ved praveze ten film nie je pre dav, teda pre teba a kto ho chape, tak to aj napise, nechapem to opisovanie od IMDB, ale ak to myslis tak, ze nic ine si proti nevies vymysliet, tak potom to chapem :-E :-E :-E
Ved praveze ten film nie je pre dav.
Jak jsi na to přišel? 9-)
Asi proto jsem na něj čekal cca 14dní v půjčovně,možná díky nějakým rozumbradům, nebo co. :-D
Ved praveze ten film nie je pre dav.
Jak jsi na to přišel? 9-)
Asi proto jsem na něj čekal cca 14dní v půjčovně,možná díky nějakým rozumbradům, nebo co. :-D
To zase nie je pre mna argument, ze by bol pre dav a preto sa caka, ale ze je dobry a bohuzial si musis pockat,pretoze ho chcu vidiet aj iny \/ Ale je mi to jedno, citaj si tam komentare, tam by ti to mohlo zapnut, alebo ked mas skusenosti s opisovanim, tak si aspon niekoho nazor opis :-E
Crash bol pre mňa najlepším filmom tohto roku bez ohľadu, čo si o tom myslia na imd, alebo iných filmových fórach.Ďalším v poradí by mohol byť Hotel Rwanda, kde mimochodom hraje ten istý herec :-)-
S tím opisováním to nemusíš brát až tak vážně.Jen vtip.
Já opisovat nic nemusím,protože jsem ten film viděl a mám na něj svůj názor.V tý době jsem ty recenze četl a jen jeden byl podobný mému.
Teď už je mi to jedno,protože jsem napsal co jsem chtěl.Jestli to chceš ještě polopaticky vysvětlit,tak můžu. :-E
Nie, nemusis, jeden nazor predsa "nepokazi" cely film, a iba to som zase ja chcel povedat, ked nejakemu pismenku z toho nerozumies, napis :-E :-E :-E
http://www.csfd.cz/images/film/ruce1.gif
Nominace na Oscara. 9-) :-E
jo hodne hustej, aspirant na oskara podle me...
tak sem se trefil :-R
:-E :-E Nechápu. :-E :BB:
Tento film videlo uz vela mojich znamych, nevideli nieco podobne v sucasnej kinematografii, vsetko same oddychovky aj pre ludi s mensim IQ, co je sice pekna vec v dnesnej uponahlanej dobe a sam pozeram najradsej rozpravky :))))), ale tento film je naozaj filmom!
No myslím,že ten film je sice nadprůměrný,ale žádná sláva.
Dost mu k Oscarovi pomohla nominace filmu "Zkrocená hora".
Nechci to nijak rozmazávat,ale v minulosti už pár flákanců taky dostalo Oscara. :-E :-E
SS2CZ
Neviem o co Ti ide, ale v tomto pripade nemas pravdu a viem ze ta mrzi, ze si tento film nepochopil :-)
StayMan by €RikŁ€
Co člověk nepochopí tomu neuvěří. :-E :BB:
osobne sem cekal ze oskara dostane brokeback mountain nebo mnichov, ale crash me strasne prekvapil, zajimalo by me kolik z tech tri tisic akademiku pro nej hlasovalo 8-)
clee
Podle rozpisu FBI. :-E :-E
Mňa by zujímalo zase koľko z nich bolo semitov. Nič v zlom ale Mnichov to vyhrať nemohol i keď Spielberg ... A Crash je jednoducho vhodný materiaál pre dnešnú situáciu v Amerike. Všetko je politika. Ale film je to dobrý.
Co dobry, najlepsi !!! :((
takovych filmu je vzdy malo,
jen mi tam nesedelo, ze ten majitel toho zlatnictvi (nebo co to bylo), byl udelany jako totalni blbec a neurotik, ktery neumi pochopit , ze ty dvere nejdou zamecnikem zpravit, zkratka to tim prehrali a umele vygradovali na tu velice citlivou scenu s tim neprustrelnym kabatem ,no ale pak ta scena byla asi pro mnohe v komisi jazycek na vahach pro hlasovani za toho oskara, to byl primo tezky emocionalni masakr ...
Tam ani neslo o toho majitela, ako skor o to, ako sa pozera (ten majitel, zid, ktory si vsetko nadobudol sam a nikomu neveri) na toho "obycajneho" zamocnika, proste ho podcenil a nechcel (neveril) ze za JEHO prachy si pracu dostatocne vykonal, ba co viac, uveril, ze chce na nom este viac zarobit a pripravit ho o dalsie jeho tazko zarobene prachy... a to mu bolo osudne, tak to ma byt, pretoze domyslat si nie je miestne (hlavne ked sam si to nemoze overit, kedze je nevyuceny a nerozumie tomu), to bolo poukazane v kazdej tej situacii v celom filme, aky tragicky koniec to moze mat... !!!! Viac veci tam bolo, co mi rozum zastal, pretoze pokial mi to doteraz takto niekto neukazal, bral som to ako samozrejmost a nebolo to doposial take silne. Vsetko na tom filme sa dalo pochopit, aj ked niektore situacie sa mohli zdat prehnane, ale su absolutne skutocne a myslim si, ze clovek dokaze reagovat v patovych situaciach castokrat este horsie.
tak jo, ze je ten majitel zid jsem neregistroval, myslel jsem, ze je to nejaky arab, a vubec mi to tam nesedelo ...
Bol to arab nie žid. Ak by vlastnil zlatníctvo tak by to bol určite žid, ale on vlastnil nejaký malý obchodík na tom bolo práve to, že on bol chudobný arab chcel kúpiť zbraň na ochranu a obchodník mu naznačil posmešne, že či na teroristickú akciu niečo v takom zmysle už neviem presne ako to povedal a preto im dosť povýšenecky neporadil a predal im tie náboje, ktoré si dcéra vybrala - slepé.
Inak nebol naštvaný na to že nejde opraviť zámok, ale na to že mal pocit, že to neurobil a nechce to poriadne opraviť a ešte chce aj peniaze. Jeho štval celý nespravodlivý systém. Lebo sa cítil menejcenný tým čo arabi urobili si myslel, že to teraz odnáša on. A to ho dohnalo až tak ďaleko.
V celom filme bol ukázaný rasizmus v rôznych úrovniach. Medzi všetkými arabmi, černochmi, belochmi a aziatmi. Iba židov vynechali.
Aha, tak to som asi nepostrehol spravne, ze to bol arab (a je to jedno), inak tou poslednou vetou si to povedal velmi dobre Spider, ostatne je kopia ! :-D
Nebyl to Arab,ale Peršan takže ne muslim.Včera jsem koukal.
SS2CZ
A co? Uz se film vic libi? :-D
Ale Peršan je len pomenovanie pre Araba, Perzská ríša ležala na terajšom uzemí Iranu a Iraku.
Film je to dobrej,ale je to dost jednoduchý pohled a manipulace,to mi vadí.
Jinak se právě od těch Arabů distancují: "Oni si myslí,že jsme Arabové",(to řekla ta dcera nebo žena,po vykradení),tak to bylo aspoň v českým překladu.
Všimni si těch postříkaných zdí. :-R
jednoduchy pohled? Ako jednotlivych osob ? Alebo kameramana? :-D
Pohled režiséra nebo scénaře,ale ono to asi jinak nejde ,aby to vyznělo.:-)
No neviem, ale ja by som nepovedal ze takto zrovna ludia mozu reagovat, mne to ukazalo dost vela, a prave to ukazal reziser a aj scenarista, praveze to slo inak, ale to by nebol potom Crash = najlepsi film. :-)
vBulletin v4.1.12, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.