Zobrazit plnou verzi : Úprava odesílatelů v Outlooku
Jarda H.
15-09-2005, 11:36
Vyexportoval jsem si z Outlooku seznam blokovaných odesílatelů. Teď bych potřeboval nějakým programem hromadně převést asi těch 3.000 emailových adres (chodí z nich samé pí*oviny) jen na jejich domény. Nevíte o nějakém programu, co by to dokázal ? Nechce se mi vůbec umazávat jednu adresu po druhé :-G .
mno, zkusit natáhnout do Excelu (pustit excel, soubor, otevřít a najít ten teťák s adresama), jako oddělovač polí zvolit zavináč a potom odstranit první sloupeček a zas uložit. akorát teda nevím, jestli tam potřebuješ uchovat ten zavináč nebo ne, ale to se už vsákne :-)
Jarda H.
15-09-2005, 12:13
mno, zkusit natáhnout do Excelu (pustit excel, soubor, otevřít a najít ten teťák s adresama), jako oddělovač polí zvolit zavináč a potom odstranit první sloupeček a zas uložit. akorát teda nevím, jestli tam potřebuješ uchovat ten zavináč nebo ne, ale to se už vsákne :-)
Úplně jsem na excel zapomněl :-) profesionální deformace :-) . Už je to uděláno, už je to hotovo. Dík za vnuknutí myšlenky ...
hehe, já osobně bych to udělal přes Navision pomocí reportu (taky profesionální deformace :-))
Otázkou je, jestli ti to k něčemu bude, blokovat tyto domény. Spousta spamu má v odesilateli smyšlenou adresu včetně domény. Brzy si vytvoříš nový seznam, atd, a pořád dokola. Lepší bude soustředit své síly na nějaký antispam.
jo nakej antispam soft s bayesianskym algoritmem
hlavně né to, co používají na seznamu, tam jim antispam vůbec nefunguje :-k
tak poradte nejaky seriozny antispam...
spamihilator nebo spamfighter
vBulletin v4.1.12, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.