Zobrazit plnou verzi : Notebook to PC
Chlapí - poraďte, prosím ! ! ! :-(((
Mám z dovolené cca 3 tauzny fotek a nechce se mi to tahat mechanikou z laptopu do PC - čím a jak propojit, aby o sobě obě mašiny věděli - ňák se mi to nedaří, kua . . . 9-)
Ak nemaju sietovky tak kedysi som to robil cez COM. Rychlejsie by to bolo asi cez USB key.
Jestli mají síťové karty, tak stačí křížený síťový kabel. B-)
Jinak to jde spojit i přes COM neno LPT, ale rychlost je strašná, lepčí tahat přes CD.
:-!!!
Hmm . . . sem si myslel, že to pude ňák inteligentnějc . . . Přesto díky za Československou (skoro internacionální :-E ) pomoc !
Jen asi 12x vypálím CD-RW a hned budu hotov ! 9-) :-E :BB:
http://www.pcmegastore.nl/catalog/images/20875.jpg
Pokud je to aspon trošku dobrej laptop pak musí mít sitovku..
Sežen si metr metrovej krizenej kabel, rozjed sit, nazdilej disky a muzes kopirovat co budes chctit..
Sežen si metr metrovej krizenej kabel, rozjed sit, nazdilej disky a muzes kopirovat co budes chctit..
Sice nevím co je to metr metrovej :-E :-E :-E
Ale jak jsem už psal výše stačí kříženej síťovej kabel, s "rovným" to bez switche nepůjde. Na délce kabelu nezáleží. :-E :-E :-E
Ak to nema sietovku, je este jedna moznost. Taka mala finticka. Stiahni to externy disk a s externeho do PC. Alebo si hod do boxu HD co mas v PC.
Sice nevím co je to metr metrovej :-E :-E :-E
Ale jak jsem už psal výše stačí kříženej síťovej kabel, s "rovným" to bez switche nepůjde. Na délce kabelu nezáleží. :-E :-E :-E
Psal jsem to na slovenské sklávesnici 9-) a z těch mekčin a střížek nad vším možným jsem byl trošku 9-) ten metr tam být neměl.. Ale stále věřím že ste mě všichni pochopili.. :-D
vBulletin v4.1.12, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.