Zobrazit plnou verzi : FM radio na BT848 (AIMS Extreme Highway TV 98)
Vie mi niekto povedat, preco mi nejde ani za nic rozbehat ziadne radio na tejto karte? Mam nainstalovane uskove bt848/bt878 tweaked WDM drivers a na TV pouzivam ATV2000. Skusil vsetky mozne FM radia (AFM2000, Radiator, Axife FM Player...). So starymi vxd ovladacmi to predpokladam pojde, ale uskove WDM su rychlejsie a stabilnejsie (na TV), preto pouzivam tie. Ale radio... Neviem, kde moze byt chyba?
V radiatore>
Priama podpora pre AIMS - ticho.
Uskov plugin driver pre FM (8x8wdmfm.dll) - radiator zmrzne.
AFM2000 aspon sumi, ale chova sa akoby tam ani antena nebola.
imported_toko
24-06-2004, 18:22
Aj ja mám AIMS Extreme a tiež som sa márne snažil rozchodiť FM rádio na tejto karte. Skúšal som všetky radio softy ktoré som našiel ale bohužiaľ žiadny nefungoval. Až v ChrisTV mi rádio hralo.
Ale aj tak používam ATV2000 a rádio som nechal tak. Možno by Mike mohol porozmýšlať nad podporou FM rádia v ATV2000.
Ak by si mal viacej šťastia ako ja tak daj vedieť.
S pozdravom Toko.
ktoré ovladace presne pouzivate na AIMS Extreme. mne vcera zacalo padat ATV2000.
imported_toko
23-11-2004, 20:11
používam ovládače od I.Uskova zo stránok TVFreak, príp. zo stránok samotného Uskova iulab
ladarozan
07-11-2005, 18:19
tak já bych to rád rozchodil s podobnou sestavou jako je ATV2000 pro telku. Pro radio je tu taktéž BT8x8 a při jeho použití je při přelaďování slyšet změny šumu, ale jaksi mimo pásmo VKV. řekl bych, že tam je chyba v nastavení kmitočtu.
vBulletin v4.1.12, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.