Zobrazit plnou verzi : Panasonic AG DVX 100
Hladam niekoho, kto pouziva rovnaku kameru ako ja.
Ahoj Cervik,
planujem kupit bud dvx100a alebo sony dp170.
este stale sa rozdhodujem lebo to chcem najma na dokumenty.
Na viacerych sajtoch som si porovnaval nazory ludi an dvx100a a dp170 a vyslo to na to ze dvx100a aj ked poskytne lepsi obraz pri dobrom osvetleni tak potrebujem podstatne viac casu na nastavenie.
Ake mas ty s tym skusenosti?? Inak ak nahodou mas ICQ tak by som rad pokecal aj tak.
Michal
>Michal<
Moje skusenosti so 100 su velmi dobre. Ak by som sa mal zasa rozhodnut aku kameru si kupim tak to bude ta ista, ale uz nie 100 ale 102A / to je posledny model tejto kamery/. Jedine co mi nevyhovuje su microfony, ktore su v nej zabudovane. Maju zvlastnu charakteristiku, inac by som povedal ze su to ruchove mikrofony. Pridavny mikrofon ktory je na kazdom obrazku co som videl sa dokupuje. Dalsia a to uz asi posledna nevyhoda je shutter speed select. Ak si nahodou nastavis uzavierku na 1/500 a potrebujes rychlo prepnut na 1/50 tak je to urobene tak, ze opakovane stlacas tlacidlo a musis tak prejst cez uzavierky ktore vobec nepotrebujes. Ale ako som povedal je to nevyhoda, ale iba v tom pripade ze ti hori pod zadkom a kazda sekunda zaznamu je k dobru.
Co sa tyka zvysnych ovladacich prvkov tie su podla mojho nazoru OK
a na natacanie dokumentov je tato kamera super. S cim musis pocitat je to, ze budes potrebovat nejaky steadycam /nejaku opierku na plece, pretoze si neviem predstavit drzat tuto kameru v rukach . Ak by si chcel mam asi 12 stranovy popis Panasonicu 102A a asi 40 stranovy popis 100 celkom asi 2.5 MB / samozrejme, ze v anglictine/
Ak robis dokumenty, nemal si film na Cinema 2004 v BB ?
102A je sice PAL verzia, ale u nas sa predava pod oznacenim DVX-100AE
Kameru mam od 2. aprila tohto roku a nedam na nu dopustit :)
Zmena shutter speed je takymto sposobom komplikovana, ale uprednostnujem zaradzovanie ND filtra.
Inac ovladanie je vynikajuce - je odvodene od profi kamier a clovek ma pod kontrolou vsetko. A to je pri kvalitnom zazname nevyhnutne.
PD170 nema progressive mode a to je prave najvacsie plus DVX. To clovek musi vidiet, je to celkom iny zazitok - proste akoby ste videli v telke klasicky film.
Inac som z okresu Trebisov.
Laco
nicolausfilm
21-12-2007, 09:31
Ja nemam odpoved, ale skor dotaz. Neviete niekto, kte by sa dal zohnat slovensky, alebo cesky navod na kameru Panasonic AG DVX100 BE? Pripadne kopirovanie zaplatim.!
nicolausfilm
Ja nemam odpoved, ale skor dotaz. Neviete niekto, kte by sa dal zohnat slovensky, alebo cesky navod na kameru Panasonic AG DVX100 BE? Pripadne kopirovanie zaplatim.!
nicolausfilm
A nie je lepsie investovat radsej aspon do HVX200?9-) ale nie, dufam, ze nie si sused :D
vBulletin v4.1.12, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.