PDA

Zobrazit plnou verzi : Panasonic AG DVX 100

Cervik
08-06-2004, 19:40
Hladam niekoho, kto pouziva rovnaku kameru ako ja.

10-06-2004, 19:28
Ahoj Cervik,
planujem kupit bud dvx100a alebo sony dp170.
este stale sa rozdhodujem lebo to chcem najma na dokumenty.
Na viacerych sajtoch som si porovnaval nazory ludi an dvx100a a dp170 a vyslo to na to ze dvx100a aj ked poskytne lepsi obraz pri dobrom osvetleni tak potrebujem podstatne viac casu na nastavenie.

Ake mas ty s tym skusenosti?? Inak ak nahodou mas ICQ tak by som rad pokecal aj tak.

Michal

Cervik
10-06-2004, 19:58
>Michal<
Moje skusenosti so 100 su velmi dobre. Ak by som sa mal zasa rozhodnut aku kameru si kupim tak to bude ta ista, ale uz nie 100 ale 102A / to je posledny model tejto kamery/. Jedine co mi nevyhovuje su microfony, ktore su v nej zabudovane. Maju zvlastnu charakteristiku, inac by som povedal ze su to ruchove mikrofony. Pridavny mikrofon ktory je na kazdom obrazku co som videl sa dokupuje. Dalsia a to uz asi posledna nevyhoda je shutter speed select. Ak si nahodou nastavis uzavierku na 1/500 a potrebujes rychlo prepnut na 1/50 tak je to urobene tak, ze opakovane stlacas tlacidlo a musis tak prejst cez uzavierky ktore vobec nepotrebujes. Ale ako som povedal je to nevyhoda, ale iba v tom pripade ze ti hori pod zadkom a kazda sekunda zaznamu je k dobru.
Co sa tyka zvysnych ovladacich prvkov tie su podla mojho nazoru OK
a na natacanie dokumentov je tato kamera super. S cim musis pocitat je to, ze budes potrebovat nejaky steadycam /nejaku opierku na plece, pretoze si neviem predstavit drzat tuto kameru v rukach . Ak by si chcel mam asi 12 stranovy popis Panasonicu 102A a asi 40 stranovy popis 100 celkom asi 2.5 MB / samozrejme, ze v anglictine/
Ak robis dokumenty, nemal si film na Cinema 2004 v BB ?

13-08-2004, 09:03
102A je sice PAL verzia, ale u nas sa predava pod oznacenim DVX-100AE
Kameru mam od 2. aprila tohto roku a nedam na nu dopustit :)
Zmena shutter speed je takymto sposobom komplikovana, ale uprednostnujem zaradzovanie ND filtra.
Inac ovladanie je vynikajuce - je odvodene od profi kamier a clovek ma pod kontrolou vsetko. A to je pri kvalitnom zazname nevyhnutne.
PD170 nema progressive mode a to je prave najvacsie plus DVX. To clovek musi vidiet, je to celkom iny zazitok - proste akoby ste videli v telke klasicky film.
Inac som z okresu Trebisov.
Laco

nicolausfilm
21-12-2007, 09:31
Ja nemam odpoved, ale skor dotaz. Neviete niekto, kte by sa dal zohnat slovensky, alebo cesky navod na kameru Panasonic AG DVX100 BE? Pripadne kopirovanie zaplatim.!
nicolausfilm

stayman
21-12-2007, 09:55
Ja nemam odpoved, ale skor dotaz. Neviete niekto, kte by sa dal zohnat slovensky, alebo cesky navod na kameru Panasonic AG DVX100 BE? Pripadne kopirovanie zaplatim.!
nicolausfilm

A nie je lepsie investovat radsej aspon do HVX200?9-) ale nie, dufam, ze nie si sused :D