PDA

Zobrazit plnou verzi : DVD současně film+ foto

romani
31-05-2004, 09:20
Pŕátelé poraďte pls. V Premieře vytvořený film (dovolená:) a vyexportovaný do mpegu. V Sonic DVDit (popř. Sonic MyDVD) vytvořená struktura menu (odkaz na film). Otázka : lze nějakým způsobem na DVD uložit jak film, tak fotky ? (A tedy v menu potom udělat odkaz na film - klik - jede film, a odkaz na fotky - klik - na TV se prohlížejí fotky ?) Možná je to blbost, ale vysvětlete ženě, že po shlédnutí filmu musí dát druhé DVD a podívat se na fotky :)
Díky za názory.

clee
31-05-2004, 15:10
fotogalerii udelas bud: co fotka to jedno menu s odkazama na dalsi fotky; nebo: v premiere udelej fotogalerii na timeline jako video treba s prolinackama a prskni to tam jako dalsi film...

Zdenda
31-05-2004, 19:44
Použij na DVD authoring DVD Lab nebo Ulead DVD Workshop 2.0. Tam foto slideshow do menu doplníš naprosto bez problémů.

romani
31-05-2004, 19:47
Jasné, to mě napadlo taky (slideshow umí i Sonic jako submenu), ale pokud je x fotek potom pracně dělat x menu (popř x menu y submenu z subsubmenu ...) je dost pakárna a slideshow má tu nevýhodu, že nejde zastavit. Měl jsem spíš na mysli něco jako fotky v jpegu vypálené na DVD a pomocí DVD přehrávače potom prohlížet (což mi samozřejmě jde, ale chtěl bych to zkombinovat s filmem, ale asi chci moc:)

condor
31-05-2004, 20:27
Ulead Picture Show
Ulead Movie Factory
Ulead WorkShop

NoName
01-06-2004, 10:28
V Neru Recode 2 si natáhneš film z 1 DVD, potom fotogalerii z 2 DVD, vytvoříš si své MENU a vypálíš na jedno DVD. Velmi jednoduché.

Tomáš X.
01-06-2004, 17:13
Také DVD Architect je na to šikovný.

MOJE
28-10-2004, 08:54
Ako na to v DVD ARCHITECT ?

VĎAKA

x-ray
28-10-2004, 15:55
Pravou myší na plochu, INSERT PICTURE COMPILATION, přetáhnou z Exploreru do okna Compilation obrázky, nastavit délku,hudbu a vše ostatní.

matess
29-10-2004, 07:43
Jak říká X-RAY, DVD Architect je na to dobrej a v té picture compilation se dá nastavit délka zobrazení na obrazovce a mezi fotkama jde libovolně přepínat dopředu i dozadu...jinak běží slideshow..jednoduché a účelné...

Joe-Joe
29-10-2004, 08:01
... lze nějakým způsobem na DVD uložit jak film, tak fotky ? (A tedy v menu potom udělat odkaz na film - klik - jede film, a odkaz na fotky - klik - na TV se prohlížejí fotky ?) Možná je to blbost, ...

Osobne to robim v PS9+. Mam tam vzdy film a nejake foto z danej akcie. Fotky vkladam priamo s rozlisenim 1600x1200. (aj ked to niekto nedoporucuje) Hodim medzi ne prelinacky a nejaky podmaz.
V menu nadefinujem film a fotogaleria a je to v suchu. Prehra film vrati sa do menu resp. prehra fotogaleriu a vrati sa do menu.
Ked je film dlhsi ako hodina uz to nie je zaujimave, takze to vyplnujem cca 20-30 fotiek a vsetci su spokojni. :-E