Zobrazit plnou verzi : cannot locate B2C2 MPEG-2 Filter Audio/Video Ctrl. In......
Som uplny zaciatocnik - kupil som SS2 a po "uspesnej" instalacii som spustil DVBViewerTE dodavany s kartou a hodilo mi tuto hlasku: cannot locate B2C2 MPEG-2 Filter Audio/Video Ctrl. Interface error 91000101, alebo tak nejak... Pritom MPEG2 filtre mam zaregistrovane vsetky mozne aj nemozne..... V progDVB mi to nehlasi nic, signal mam, ale nejde ani obraz ani zvuk.... Tak isto aj AltDVB.... Nic mi nefunguje !!! Pomooooooc !!! Ja uz fakt neviem co s tym. Kazdy den instalujem preinstalovavam odinstalovavam, registrujem filtre, prehadzujem ovladace, atd ...... a stale nic.
Ahoj, je to prakticky stejná karta jako AS2, takže by Ti mohlo pomoct tohle (http://www.digitalnitelevize.cz/magazin/clanek.php?id=181).
Uz som skusil preinstalovat aj win, filtre daval postupne, menil verzie ovladacov ale nepomohlo....... :(
pupik
Server4PC ti ukazuje signál a příslušnou družici?
:-!!!
sorry - to som zabudol - nasmerovany som na astru 19.2 a signal je OK
pupik
Jde mi o to jestli nemáš SS2 zablokovanou. Signál tam budeš mít vždy, ikdyž je zablokovaná, ale neidentifikuje družici. Klikni na Setup4PC, pak dole na Status a vpravo nahoře v kolonce Network bys měl mít Astra. :-)
OK - mrknem na to, ale az vecer, lebo toto pisem z prace a skusam to vzdy az doma :(
pupik
Jak dopadlo mrknutí? :OO
Na fore skystar2.info mi niekto poradil nech ju skusim unlocknut, tak som to unlockol s EEPROM editorom, ale stale nic. Ked skenujem tak mi pise No PAT Data. Aj po unlocku. Aj DVBviewre 3.0 pro som si dal, uz nepise nic, ale obraz a zvuk nejdu. Skusam aj rozne grafy filtrov, ale nic. Ale zda sa mi ta "obrazovka taka mierne fialova, ako ked chces pustit video na TV a nemas zapnute NVKeystone pri nVidii (nieco s vykreslovanim videa). Takze si myslim ze to bude nieco s filtrami, ale nejde ani zvuk, takze neviem........... Ja ju asi predam :-(((
pupik
ještě bych zkusil přeinstalovat wokna měl jsem taky s SS2 nějakej problém a pomohla až reinstalace, ale teď funguje bezvadně
aj win som vcera preinstaloval a nic
Ptal jsem se jestli máš v kolonce Network něco napsáno:
Jde mi o to jestli nemáš SS2 zablokovanou. Signál tam budeš mít vždy, ikdyž je zablokovaná, ale neidentifikuje družici. Klikni na Setup4PC, pak dole na Status a vpravo nahoře v kolonce Network bys měl mít Astra. :-) :-!!!
A nevím co si hraješ s EEPROM editorom, když nevíš jestli je bloklá. Tím víc pokazíš než uděláš, pokud o tom nic nevíš. Prvně zjisti, jestli je bloklá nebo ne (viz. výše) a pak ti poradím jak "nejsnadněji" ji odblokovat. :-)
ked dam status tak tam astra nie je. signal mam - hlada, ale nenajde.
Tak je bloklá. 8-)
Dej email a já ti večer pošlu soubor čím ji odblokuješ. :BB:
Ozýval jsem se ti na ICQ, bohužel nereaguješ.
Pokial mu pise NO PAT DATA tak bloknuta je.
1. Odinstalovat ovladace
2. Zmazat tykajuce sa zapisy v registroch
3. Dat INE ovladace ako 4.2.2 (jedine 4.2.2 mal EON upravene na blokovanie)
4. UNLOCKnut - mne sa najviac osvedcil eeprom editor (neboj on nic ine nespravi ma len tuto funkciu) - REG. unlockery mne moc nezabrali
5. Uz tam nedavat 4.2.2 ovladace a je s tym pokoj
imported_TC
13-07-2005, 14:37
mam ten isty problem je to dost zaujimave pretoze mne ta karta isla odblokovat normalne pri ovladacoch 4.2 ale ked som teraz preinstal win tak to nejde....vie niekto poradit...316571478
vBulletin v4.1.12, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.