Zobrazit plnou verzi : Skusal uz niekto novy Fly 2000 TV 2.38 beta
ak ano dajte vediet svoje postrehy.
ja to prave taham ale ide to o zivot 0.8kb/s 9-)
Třeba u tuneru Asus 7134 TV/FM funguje konečně rádio (platí pro ovladače (7133-7135 Philips WDM v2.1.5.0 ), správně detekuje mono-stereo, je kláves. zkratka pro přepinání dual 1/2, změn je docela dost
"
Several settings incompatible with previous versions so installation desirably
perform into empty folder. Channels settings (file Channels.ini) is possible to
copy from previous version.
> Changed approach of support new TV tuners models, built on chip Philips
SAA7130/7133/7134/7135 in Native mode. Now, cards configurations stored in file
SAA713x.cfg. This method allow to add support new card is easy, without
recompiling program.
> Added support TV tuners models - AVerMedia TV/AVerMedia TV Studio 305,
AVerMedia TV Studio 307, Medion MD 2819, LifeView FlyTV Platinum 34,
Items It-005.
> Added support multi-standard HF modules Philips FM/FQ.../H-3 (IF TDA9887 inside).
> Improved support for TV tuner ASUS TV-FM 7134.
> Improved support Native mode for SAA7133, SAA7135 (needed testing).
> Added support remote control board for AVerMedia (Medion MD 2819).
> Added feature for control FIR anti-alias filter SAA713x chip.
> Added feature for preamplifier SIF input level on SAA7133/7134/7135 chip.
> Added setting for improved NICAM decoding at bad signal.
> Added bass and treble control for SAA7133, SAA7135 chip.
> Added record volume control at capture sound via internal ADC.
> Added feature for change A2 SAP and NICAM M1/M2 audio channels.
> Added support TV Guide database of JTV format.
> Added feature to pausing at AVI, MPEG, WAV recording.
> Improved TV and FM autoscan channels routine in Native mode.
> Improved function to freeze preview frame.
> Added feature to manual adding external DirectShow filter for preview.
> Added second crossbar at control via WDM (for ATI card).
> Full remake routine for WAV recording, based on ACM technology.
> Improved program working at several installed capture cards.
> Fixed error at making snapshot with use deinterlace filter.
> Fixed error at working ECS EZ-TV remote control board.
> More bug fixes."
funguje sqele aj na kartach BT878, konkretne AverStudio 203... v kombinacii s AverRC 1.52 vyborna vec. Dik za loader, Sefo...
AlBi_tvf
24-05-2004, 09:44
To Jarek: Díky moc za info. Mám taky Asuse, akorát mi nechodí rádio :-( . Používám stejné ovladače jako ty a Fly běž v nativním reřimu (ne generic WDM). Na generic WDM mi rádio jenom šumí a na nativní režim je ticho. Nastavoval si tam něco speciálního?
Díky.
to sefo: mas vyriesene spustanie loadera cez scheduler? spusta sa mi povodny shareware... co s tym? solo to funguje ale neda sa planovat :-(
to Trent:
ked ti scheduler pusta fly , tak spusti shareware ?
dobre som to pochopil ?
lebo mne sa dajak nedari nastavit scheduler aby mi spustil fly cize to nevie odskusat.
2 sefo: ked pustim fly cez loader, vsetko je ok... ale ked mam nastavene, aby sa program spustil minimal. pri starte, (nie agent) tak pri maximalizovani sa spusti original... tym padom pri scheduleri je to naprd. Toto neviem vyriesit.
Ak mam pusteny soft cez loader, nieco naplanujem, minimalizujem, nahravanie je ok... Ide o to, aby sa pocas nepritomnosti "nahodou" neresetol komp, lebo aj ked sa spusti fly pri starte tak je to o nicom....
cize ak sa ti spusta fly pri starte tak mas v: start / programy/ po spusteni/ odkaz na fly 2000 tv
a tam staci prepisat vo vlastnostiach odkazu ciel z:
"C:\Program Files\FLY2000TV\Fly2000TV_.exe" -tr
na:
"C:\Program Files\FLY2000TV\Fly2000TV.exe" -tr
a bude to bezat
skusim... taka trivialna vec ma ani nenapadla... rozmyslal som nad vselicim... :-)
AlBi_tvf
27-05-2004, 06:39
Zdravím,
verze Fly 2.38 funguje super, až na to, že když běžící Fly překryju jiným oknem např. IE, zasekne se obraz a CPU jde na 100% :-( . Zvuk běží. Asi po dvaceti sekundách se obraz opět rozběhne. Taky se vám to stává? Verze 2.36 to nedělá.
Dík.
nie, myslim, ze nerobi... mam nastavene "vzdy navrchu" a prioritu "vyssi"...
checknem to doma...
len sa mi nezda zatazenie procaku cca 45% pri P4/2,8HT@3,15GHz... uz pri obycajnom pozerani, pri grabovani do PICMJPEG kodeku cca 55-60% :-(
AlBi_tvf
27-05-2004, 10:59
Já mám Intel P4 na 1.7 GHz a procák mi běží na 47% při koukání na TV :-? . Pokud na kartě video vypnu Video Processing, tak to sleze asi na 10%. Zachytávání jsem ještě nezkoušel. Jinak se mi zdá, že 2.38b2 je o hodně lepší než 2.36. :-)
lenze video processing pouzivam... a zda sa mi vela tych cca 45%
na CPU 2500XP+ Barton, MB asus a7v8x via kt400, AC 97, HDD WD 80GB 8MB cache
tuner ASUS 7134 TV/FM
Bez video processing mám zatížení CPU takto
Při sledování okolo 20%
Při nahrávání bez náhledu
- do xvidu 480x352, audio ADC PCM, (okolo 65%)
- do MPEG2 honenstach, 720x576, kvalita 6, 25 snímků, audio ADC PCM, (okolo 80%)
Je to fakt docela dost, při nahrávání se toho na PC nedá již moc dělat.
(Vypadávají snímky).
hmm taq neviem ja mam max 10 % pri pozerani aj s video procesingom.
Trapi ma ale ina vec pri dual vysielani dabing aj original spolu myslim ze v 3,36ke bolo vybrat dual A B v tej novej to neviem najst ani nastavenia pre krajinu ale konecne ide ta karta stereo predtym bud chybne detekovala alebo sla mono neviem skor to druhe.
mozno to vo final bude lepsie.
Zvukové kanály se přepínají I-čkem
krajina se nastavuje ikonou zeměkoule mezi Type TV a Chanel
Ickom prepinam medzi FM a TV, hladam tu planetku ale nevidim ju mozes mi poslat prosim screen na pirat2@pobox.sk ? dik
Přepinání dual 1 / 2 - je pomoci klávesy A(dá se samozdřejmně změnit na jinou, setting/control/volume and picture control/change a2 sap)
Ak mam zvuk dual a zacnem nahravat prepne sa mi to do mono. Robi to z Vas niekomu :-?
Ferda mravenec
09-06-2004, 06:51
Mně bohužel Fly 2000 TV 2.38 beta nefunguje moc stabilně. Používám na WinXP, tuner Manli se SAA7130. Program se občas sám najednou vypne a to bez nahlášení jakékoliv chyby. Takže já zatím zůstávám u starší verze 2.36
Mně bohužel Fly 2000 TV 2.38 beta nefunguje moc stabilně. Používám na WinXP, tuner Manli se SAA7130. Program se občas sám najednou vypne a to bez nahlášení jakékoliv chyby. Takže já zatím zůstávám u starší verze 2.36
Pokial to mas pravidelne. Nezabudol si nahodov zmazat reg subor pre fly 2,36 ? musis ist cez loader na 2,36ku ten funguje aj na 2,38b. Inak neviem mne to na fly 3000 ide bez problemov.
Na koukani je 2.38b super, konece mi s Items MuchTV jede stereo. Prestalo mi vsak fungovat radio, ale to mi nevadi, spis naopak. Casto jsem se pletl pri prepinani do FullScreenu a mackal jsem F jak jsem zvykly z tvtime. Tim jsem se prave prepinal na radio. Problem mam ale s nahravanim. Po nejakem case se v nahledovam okne zastavi video, a video se prestane nahravat. Deje se to uplne nepravidelne. Nekdy se sekne za 15 minut, nekdy uz za 2.
AlBi_tvf
09-06-2004, 11:05
Ahoj,
mě se to seká např. když přes Fly dám jiné okno, nebo při rychlém přepínání stanic ve fullscreenu, nebo když chci manuálně roztáhnout okno televize atd... :-((
Je to asi tím, že je to zatím BETA. Uvídíme v ostré verzi. :-)
co pouzivate za nastaveni pokud nekdo mate Geniusku Wondera3 ?
ja tam hodil ten Fly Prime ..
ale neprijde mi o nic lepsi nez starsi verze..
edit: tak nevim ale ta verze 2.38 docela zamrza kdyz se prepnu pri prehravani do jineho softu a zpet :( a trva nez prekresli obraz.. trva nez stopne nahravani..
Jinak nejak mi nejde nahravani FM do wav.. proste je ve wavu jen sum.. muzete pomoci ? kdyz nahravam video tak jde i zvuk .. diky
Tie ( bug fixes a news) su sice pekne, ale mne sa zda, ze je horsi obraz ( oproti DScaleru ) a ma to par much. ( vo full screen mi nevidno mys pri pohybe, nepamata si nastavenie dialkoveho, slovak, czech full menu...)- je to predsa len beta. Je to moj subjektivny nazor.....tesim sa na full release :-D :-D :-D . Vivat s3fo a load3r http://www.volny.cz/blizzardsweb/download/load3r.zip
:BB:
david.lister
23-06-2004, 12:52
me osbne funguje tato verze velmi dobre az na jednu jedinnou vec. kdyz mam v tray baru natahnuteho fly agenta, nejde me restartnout pocitac. proste dam shutdown nebo restart a nic. vsechny statni procesy se ukonci ale na tomhle to zamrzne. kdyz ale pred tim rucke odloaduju agenta, restart a shutdown funguje v poradku. mam originalni koupeny registracni klic a windows 2000 pro sp4, barebone system asus pundit, genius videowonder iii na kabelovy tv.
david.lister no a co ten flytv 2000 ? kdyz snim sledujes TV a prepnes se na nejakej jinej program alt tab (takze je fly tv na pozadi) a potom zpatky.. bezi ti to OK nebo ti to zamrzne ? jake pouzivas v PC Kodeky a verze ?
diky
Já mám WinXP a tuhle betu a nemám problém s překrývajícími okny. Sem tam mám TV jen jako kulisu a okno někde vzadu a dělám něco jiného a pohoda. Když se něco děje, tak překliknu podívám se a jedu dál. Nezkoušel jsem to s nějakou hrou, ale se SW na zpracování videa a audia to funguje. Ony XP jsou docela shit , ale tohle mají asi vychytaný a na multimedia jsou holt nejlepší. Kam se zatím hrabe Linux.
Dovolim si nesuhlasit. WXP PRO nie su SH*T.
map a jake mas kodeky ?? ja jakmile to prekreju browserem tak se cele flytv sekne, zabere 98%cpu a musim ho killnout :(
kdyz ho chci dat na pozadi musim nejdriv ESCapem zrusit video obraz
Na kodecích v systému přece nezáleží. Podle mě to sekání závisí na tom jak si poradí grafická karta s overlayem.
Já mám MSI K7T PRo , Duron 850 MHz, 192 MB RAM a GeForce2. K tomu WinXP Pro. Trvalo celý týden než jsem je naučil správnému chování (zrušit všechny grafické serepetičky a neustálé obtěžování rádoby užitečnými zprávami). Na grafiku mám jedny z posledních ovladačů (TV out nepotřebuji a hry moc nehraji, takže to moc nevadí a při přehrávání a grabování se to chová slušně). Zachytávám do MainConcept MJPEG 3.0b s vypnutými "SmartFields". Jede to v pohodě na plný PAL a nerozchází se zvuk s obrazem.
Jinak s tím S**Tem jsem to myslel tak, že co se týká mě jako uživatele to není ideální, ale ostatní OS jsou buď horší, nebo na mém železe je nejde ani pořádně rozjet, natož si tam hrát s videem. Mám dost známých co vychvalijí Linux až do nebe, ale pokud si chtějí hrát, nebo sestříhat domácí video, přebootují v tichosti na Win, protže to zkrtka jinak nejde.
nova B3 Fly2000 stale to ide ako v lete na saniach ten download
http://auzol.narod.ru/files/beta/flysetup.exe
Edit1: nefunguje uz loader by Sef0 :(
vBulletin v4.1.12, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.