PDA

Zobrazit plnou verzi : Ramenna opierka na stabilizaci mini DV cam

ustredna
03-05-2005, 01:16
nazdar hosi,
nemate nahodou na predaj ramennu opierku na stabilizaciu mini DV kamery najlepsie od
VIVANCO.
ak by sa u vas neco naslo co by ste chceli predat, dajte mi vediet
na cene sa dohodneme.

ak nieco take mate, poslite mi mailom cenu a niejake foto.
popripade mi volajte na 0908 737 544 pre slovensko
a mimo 00421 908 737 544
na telefone som nonstop.
je to dost surne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!
potreboval by som to zohnat do 1-1,5 tyzdna.

http://www.svadobnyden.sk/tvfreak/cam.jpg

Krtek
03-05-2005, 14:18
Co to je proboha ???
Kupi si na www.repal.wz.cz
Mám jí a nemá chybu. Taky je i celkem levná

MOJE
03-05-2005, 23:05
Točil si už s takou čo poslal ustredna ?

Kámoš takú používa ku svojej DVX100 a je super .

Z www.repal.wz.cz kameru stále držíš v rukách, ale s tou od ustredna ju máš aj na pleci (kameru udržíš na ramene aj bez rúk).
8-)

Ja osobne mám SONY TRV740E a vyrobil som si niečo podobné ako je na
www.repal.wz.cz kôli tomu, že keď točím tak potrebujem točiť aj z hora alebo z dola.

B-)

Krtek
04-05-2005, 09:31
Tu opěrku co točí ústředna jsem nikdy neměl. Potřebuji být s kamerou pohotový. Hned jí dát nad hlavu atd. Neříkám, že je to špatný, ale pokud bych měl uvažovat takhle, tak si radši přišetřím a koupím kameru na rameno.

Tu jsem ale hned zavrhl. Měl jsem ji dřív, a dělalo mi hrozný problémy motat se s ní na svatbách. Když přijedu do bytu 2+1 kde je 30 svatebních hostů, tak se tam s ní nepohnu.

Ta Remešova opěrka je jednoduché a cenově přijatelné řešení. Používám ji ale jen na natáčení obřadu, kde jsem nucen držet kameru delší dobu v ruce. Hned potom ji sundám a zbytek bez problému dotočím bez ní.

Potom taky další věc. Tyhle různě podomácku udělaný opěrky nemají zrovna profesionální vzhled. S těma bych mohl točit doma na zahradě, ale ne mezi lidmi.