Zobrazit plnou verzi : DScaler 4.1.9. + @anywhere master = nosound
Pozor pozor!!!!!!
Je úplně zbitočné sa pokúšať rozbehnúť zvuk @nywher master s novším čipom na DScalerovi 4.1.9.
Oprapa EPROMU je funkčná len pre starší čip.Takže musíme čakať.
nechápem ale prečo na Markízi a ORF1,2 zvuk ide :-? :-? :-?
Ktokolvek má návod na bezproblémovú funkciu TV @anywhere master s akímkolvek programom nech ho prosím zverejní alebo mi napíše email, už ma to fakt nebaví XY hodin nieco skúšať.
Thomash_tvf
05-07-2004, 15:46
Taky me tu uz sere. DScaler je hodne dobrej programek, ale bez zvuku je to na houby. Jestli nekdo vi, jak to rozchodit, sem s tim. Nekde jsem nasel ze je nejaky patch ci utilitka, ktera to opravuje, ale zaboha jsem ji nenasel.
To snad neni mozny, koupim si kartu za desny prachy(MSI @nywhere master), original soft je naprosto nepouzitelnej a v jinych bud nefunguje zvuk... ach jo, uz fakt nevim co s tim :(
řešilo se to tady:http://www.tvfreak.cz/forum/showthread.php?t=79,
můžeš zkusit i nový CHRIS TV 3.8
řešilo se to tady:http://www.tvfreak.cz/forum/showthread.php?t=79,
můžeš zkusit i nový CHRIS TV 3.8
jo to uz jsem prosel ale nejak bez vysledku, nemam zvuk na stanicich s formatem D/K a na B/G mi to jede v pohode, ale jenom pod DScaler 4.1.9, pod jinym ani nechytnu stanici.... veskery ovladace jsem stahnul z inetu.. ted jeste preinstaluju komp, stejne se mi uz hroutil pod rukama....
A kde prosimte muzu sehnat ten CHRIS TV 3.8? urcite vis kde :-)
Ivo Mašek
14-07-2004, 13:13
Otevři si adresu:
www.chris-tv.com/news.html
...a udeří tě to přímo do očí. Nelze minout :-)
Otevři si adresu:
www.chris-tv.com/news.html
...a udeří tě to přímo do očí. Nelze minout :-)
jo uzjsem to nasel behem dopoledne :-) pred chvili jsem to nainstaloval a nestacim se divit, super obraz, super zvuk, uzasne pohodlny ladeni stanic.... no proste nemam jedinou vyhradu :-) jen to ze mi nejde u zahranicnich stanic zvuk, ale to je fuk:-)
ovladač neumí přepínat zvukové normy za"provozu", ja to řeším tak, že mám programy v normě PAL D naladěné v DScaler a programy v PAL B ve FLY. Je to trochu nepraktické, ale jiné řešení jsem nenašel.
ovladač neumí přepínat zvukové normy za"provozu", ja to řeším tak, že mám programy v normě PAL D naladěné v DScaler a programy v PAL B ve FLY. Je to trochu nepraktické, ale jiné řešení jsem nenašel.
Jo nejak podobně to teď taky resim, nahodou dalkove ovladani se ti nepovedlo rozbehat?
čidlo DO musí být v konektoru ještě než začneš s instalací jinak DO nefunguje. Problém je taky v "kvalitě" vstupního konektoru na kartě. Je to pěknej šmejd a většinou je chyba právě tady.
Ivo Mašek
16-07-2004, 07:06
Vstupní konektory nebývají letovány!! - jsou pouze natěsno nasazeny. Takže při hrubší manipulaci je možno konektor vysunout.
Mě jde hlavne o rozbehani DO pod ChrisTV, pod MSI softem mi funguje
Na ja som stiahol Chris TV a super moja msi@nyvhere master slape ako hodinky. Vdaka za radu v diskusii.
Konecne mam pekny obraz...Problrm je ale s nahravanim.Pri record-e sa mi zhorsi obraz a neviem preco..Dalej neda sa tam natiahnut nejaky filter ktory by audio ukladal v MP3?? Ja tam mam len PCM format a ten pri kvalite zabera viac mieta ako samotne video v Xvid compresii..
tak zatial ahoj
Az na nieco pridem napisem to sem.. [/img]
mama_tvf
20-12-2004, 22:44
dscaler 4.1.11 funguje na tej karte aj so zvukom,niektore kanaly bohuzial maju spolu so zvukom aj sum, zvuk som vsak nerozbehol pri prehravani videa z videokamery,ak niekto pripadne vie co s tym, dopredu vdaka za radu.
vBulletin v4.1.12, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.