Mal som deLuxe a zmenil som na Experta. Kvalita sa postatne zlepšila vo všetkom. Problem mám ale v tom, že po nainštalovaní posledných driverov a PVR mi pri spustení TV začne swapovať HDD. Zakazal som používať Swap file ale napriek tomu stále pri sledovaní swapuje toto sa potom prejavuje v občasnom zadrhávaní sledovania TV. S de Luxom mi to nerobilo ale mal som staršie drivery aj PVR. U Experta to robí aj so staršimi drivermi a PVR. Nemáte niekto skúsenosti s odstránením problému. Už som XP preištaloval a stále nič. Poraďte.
Ivo Mašek
06-05-2004, 09:49
to GABO:
Znám spoustu lidí, kteří mají TV kartu "expert", já ji mám také. Ze zkušeností vím, že jsou u ní dva problémy. Ovladače a operační systém.
Nejnovější ovladače nejsou, bohužel, vždy nejlepší - osobní zkušenost. Po různých peripetií jsem se vrátil k ovladačům, dodaných na CD v krabici.
Všichni, o kterých vím, při instalaci TV2000XP-Expert na Win98SE,neměli absolutně žádný problém.
Ti, co poté přešli na WinXP, začli mít různé problémy - ne všichni, ale většina ano. U XP zřejmě záleží i na driverech jiných zařízení.
Ono je už s podivem, že ovladače pro tuto kartu jsou stejné jak pro Win98SE, WinME tak pro WinXP.
Asi ti nezbude, než s tím různě laborovat, a jak se říká, doladit.
Skusim nechat posledny PVR ale dam staršie driveri toto som este neskusil. Diky za radu.
vBulletin v4.1.12, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.