Zobrazit plnou verzi : uz len maly krocik...
uz asi tyzden mam kameru JVC GR-D23E. mam uz nieco natocene. kupil som firewire kartu. nainstaloval som pinnacle studio 9.3 cz. program vie spustit prehravanie/pretacanie kazety ale nejde ani preview a ani nic nestahuje, vypise chybu. to iste mi robi aj ulead video studio 8 - vypise: cannot capture. ziaden preview. ak nejake kodeky som pre istotu este instaloval (Ace MegCodecs Pack 6.03) a nic.
kde moze byt chyba ?
WIN XP, SP1
mrkx
Na stahování vyzkoušej WinDV. Jednoduchý, výborný.
mrkx
nejde mi to nejako. vypise chybu a padne
ale na tych 2000-kach to ide, ale disk nestiha. neviem preco.
na druhom pocitaci mam win2000 bez akychkolvek sp a da sa stahovat, len problem je v tom, ze mi tam ide strasne pomaly hdd a neviem preco tak mi aj seka obraz a nestiha.
Mě to chodilo ještě bez SP2, tam chyba není, chodilo to i když jsem neměl ještě nainstalovaný DV kodek. Systém kameru najde?
Mě to chodilo ještě bez SP2, tam chyba není, chodilo to i když jsem neměl ještě nainstalovaný DV kodek. Systém kameru najde?
ano, aj ju dokaze ovladat - pretacanie atd
mrkx
nejde mi to nejako. vypise chybu a padne
Až spustíš capture, nebo hned?
az spustim capture. inak vidim obraz plynulo.
este idem skusit narychlo ten windv na holych xpckach bez sp1,2... ci to nepojde lepsie, asi som v tych 2000ckach nieco nainstaloval co som nemal, ze to tak sekaaa.
Jo tak náhled funguje, někde nestíhá ukládání v RT (25Mb/s), což ovšem není moc. :-?
super, na holych xpckach to uz ide, vsetko stiha, ale na druhom pocitaci na ktorom normalne pracujem to nejde vobec, ani preview. hmm.
Ja mám v jednom PC XP na bordel (prg., hry pre deti, pozerám filmy ...) a potom druhé XP na druhej partícii čisto na strih. B-)
Ja mám v jednom PC XP na bordel (prg., hry pre deti, pozerám filmy ...) a potom druhé XP na druhej partícii čisto na strih. B-)
bryyy naaapad
Ja mam na vsetko jedno XP, lebo tam nemam bordel :-D
StayMan by €RikŁ€
Taky to ale přeinstalovávaš každou chvilku.
StayMan by €RikŁ€
Ale potom tam nemas vsetko... chyba ti tam bordel :-)
mirekv
Ne ne \/ , neinstalujem bordel !!! :-E
Whitejoker
21-04-2005, 10:48
Ja mam na vsetko jedno XP, lebo tam nemam bordel :-D
Já mám na všecho jedno W98SE a kamera chodí v pohodě.
A když mám bordel na disku, tak smažu, překopíruji čistý systém a za 4 min čistého času bordelím nanovo :BB:
W98? :-? Nechces radsej XP?
Whitejoker
22-04-2005, 06:36
W98? :-? Nechces radsej XP?
Néééé.
Stačí mi to v práci :-k
Tak to uz radsej ani nepracuj !
Whitejoker
22-04-2005, 15:04
Nějak se živit musím.
Práce je sice ten nejhorší možný způsob :-((( , ale jinak to zatím neumím.
Ale doma ! V praci to mas OK, tam mas XP !
No já byl spokojený s 3.11, ovšem to dnes prý na spoustu věcí nestačí. :-(((
Ty tiez radsej nic nerob !
vBulletin v4.1.12, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.