PDA

Zobrazit plnou verzi : Procoder 2 a Avi s AC3 zvukem; delsi film nez 2 hod

jabber
01-04-2005, 14:29
Ahoj,
1a)nasel jsem navod na prevod divx to dvd konkretne http://www.cdr.cz/a/13281 . Je tam postup s tim procoderem jde mi o zvuk. Zkousel jsem to snim, ale preved mi avi(ac3) 48000Hz CBR 448 kb/s total (5 chnls) do stereo wavu. Jde to tam nejak nastavit aby ten zvuk zustal prostorovej? Nebo je nutny to z toho avicka vytahnout s necim jinym? Ale tak aby se to dalo authoringovat.
Nasel jsem na to na internetu ze se ten ac3 musi vytahnout virtualdub mod a pak to rovnou pouzit do autorizace. Kazdopadne ten virtualdub porad hlasi neco o schazejich codecich. Neexistuje i jina moznost jak to z toho dostat. Poznamka: Nemusi jit o free variantu
1b)Lze na to kdyztak pouzit tmpgenc xpress a ac3 pluginem? ale zase aby ten prostovej zvuk zustal prostorovym a mohl se pouzit v authoringu.

2a)je mozny s pomoci procoderu dostat na 4.7 Gb disk film delsi nez 2 hodiny? Ja jen ze ten wizard tam da max 2 hodiny.
2b)umi kdyzatk i 2vrstvy disky?

AleK
01-04-2005, 14:55
jabber
koukni se na Trentovi stránky vše je tam popsané

jabber
01-04-2005, 15:34
a umn kde ten jeho web hledat?
v profilu ho nema http://www.tvfreak.cz/forum/member.php?u=7

StD
02-04-2005, 14:26
ProCoder umí AC3 načíst, ale vyrobit ho neumí. Udělat *.m2v a multiplex audia AC3 provést v masteringovém softu, zrovna to tak "pitlám" ve Scenaristu. V ReelDVD pak jde těch stop připojit i maximum podle specifikace DVD...

stayman
02-04-2005, 17:12
Scenarist a ReelDVD je ti v tomto pripade nanic a myslim ze aj v inych... :-D Ano, dobre si zacal, ten AC3 si musis demuxnut z toho AVI suboru a na presny postup oslov PetrJ, riesil som to aj ja, ale moja pamet je trochu posahana, nie vsetko si uklada :-E

vlada
02-04-2005, 20:14
jabber> Jak demuxnout zvuk z AVI najdeš třeba na mych stránkách v návodu na VirtualDub. Potom v něčem (klidně v ProCoderu) zkomprimuješ obraz do MPEG-2 streamu (.M2V). a Potom zase existuje spousta programů, který Ti z AC3 zvuku a M2V videa udělají DVD. Pokud nepotřebuješ menu a podobný ptákoviny, tak bych doporučil Muxman, kterej je extrémně jednoduchej, kvalitní a zadarmo.
Vláďa

StD
03-04-2005, 06:02
StayMan: Pozor, já nic nedoporučoval, pouze popisoval svou vlastní momentální praxi... :-((( Až budu něco dělat třeba ve Vegasu, tak bude-li to k věci, ozvu se též. 9-)

stayman
03-04-2005, 09:06
Ja som ani ziadny Vegas nespominal.. :-) Ked uz, tak HeadAc3 ci ako, to je to, co si nepametam.

vlada
03-04-2005, 10:51
Asi si měl na mysli HeadAC3He, což je GUI pro BeSweet, pokud vim.

stayman
03-04-2005, 11:16
Ja neviem, iba tolko, ze tym to Petovi slo a hlavne aj, ze to slo nacitat do authoringoveho softu :-)