Zobrazit plnou verzi : menu DVD
Prosim, nekamenujte me predem, ale prosel jsem kupu dotazu a nikde jsem odpoved na muj problem nenasel!
Mam nekolik kratsich filmu (do 1 hod.) z kamery ve formatu DVD a potreboval bych je ulozit na 1 DVD vcetne menu. Ktery program to zvladne?
Diky
napr. aj Pinnacle Studio, ten tusim pouzivas ..... :-)-
napr. aj Pinnacle Studio, ten tusim pouzivas ..... :-)-
ano, pouzivam. kdyz se vratim k minulemu problemu s fotkama, stacilo PS preinstalovat, neco se v nem zakouslo - dik
a k tomu novemu - v PS jsem to nezkousel, mas s tim nejake zkusenosti?
Joe-Joe: ted jsem zkousel delat menu v PS8, ale nevim jak bych tam dostal video soubory *.vob. muzes mi postup trochu popsat? diky
Klasicky tam voby nedostanes, to som Ta zle pochopil. Myslel som ze subory mas vo formate DVD, ale nie voby.
Pokial mas nainstalovanu poslednu verziu a uvedene DVD nebolo vytvorene v Studiu mohol by si pouzit funkciu "Import nazvov DVD diskov" je to v sekcii Soubor. Daj vediet ci to islo. Skusali to viaceri, ale udajne nesmie byt disk chraneny ani vytvoreny v Studiu.
tak PS8 mi dovoluje import bud z kamery DV nebo z televizni karty, takze se budu m uset poohlidnout po PS9 nebo vyzkouset toho DVD Architecta
VOBy demuxnout třeba v ProjectX a výsledné video a audio soubory použít jako základ pro autoring v čemkoli, třeba v DVDLabu nebo v tom piňáklu (i když osobně bych se na něj moc nespoléhal, ale to je můj názor)...
Na tom přece není nic složitého, nebo jsem to nepochopil?
Na tom přece není nic složitého, nebo jsem to nepochopil?
asi jsi to pochopil dobre, jen ja se mozna blbe vyjadril. jeste jednou muj problem: mam nekolik kratsich videosouborů vob z kamery a ty bych chtel zkopirovat na jedno DVD a jednotlive filmecky vybirat pomoci menu! Snad je to uz srozumitelne
:-E Sonic Scenarist by to měl dokázat ! :-E
Tímto zdravím ai anžto BigGuru tohoto softu !
http://www.tvfreak.cz/forum/showthread.php?t=2929
Kilja: No vždyť jo - po demuxu si ty jednotlivý audio a video soubory nataháš do DVDLabu jako jednotlivý filmy (Movie 1, Movie 2...), a v menu si k nim akorát nastavíš cestu.
Modena, diky za poklonu, ale tezce prehanis, jenom ctu podrobne manualy nebo navody v anglictine , kterych je na netu tisice , pak je vse uplne jednoduche :-)
Kilja> Jak tady píšou ostatní - demuxnout ty VOBy na zvuk+video a potom už to poskládáš dohromady v čemkoliv. Na demuxování můžeš použít kromě již zmíněnýho ProjectX ještě DGIndex nebo TMPGEnc. Na DVD authoring potom existujou desítky programů, mně se celkem líbí freeware DVDAuthor GUI, kterej je poměrně jednoduchej a ovládání, ale přitom toho umí celkem dost.
zatim vsem dekuji, budu zkouset
vBulletin v4.1.12, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.