PDA

Zobrazit plnou verzi : menu DVD

Kilja
31-03-2005, 12:25
Prosim, nekamenujte me predem, ale prosel jsem kupu dotazu a nikde jsem odpoved na muj problem nenasel!
Mam nekolik kratsich filmu (do 1 hod.) z kamery ve formatu DVD a potreboval bych je ulozit na 1 DVD vcetne menu. Ktery program to zvladne?
Diky

Joe-Joe
31-03-2005, 12:28
napr. aj Pinnacle Studio, ten tusim pouzivas ..... :-)-

Diablo
31-03-2005, 12:58
DVD Architect :BB:

:-!!!

Kilja
31-03-2005, 14:42
napr. aj Pinnacle Studio, ten tusim pouzivas ..... :-)-
ano, pouzivam. kdyz se vratim k minulemu problemu s fotkama, stacilo PS preinstalovat, neco se v nem zakouslo - dik
a k tomu novemu - v PS jsem to nezkousel, mas s tim nejake zkusenosti?

Kilja
31-03-2005, 15:33
Joe-Joe: ted jsem zkousel delat menu v PS8, ale nevim jak bych tam dostal video soubory *.vob. muzes mi postup trochu popsat? diky

Joe-Joe
31-03-2005, 16:51
Klasicky tam voby nedostanes, to som Ta zle pochopil. Myslel som ze subory mas vo formate DVD, ale nie voby.
Pokial mas nainstalovanu poslednu verziu a uvedene DVD nebolo vytvorene v Studiu mohol by si pouzit funkciu "Import nazvov DVD diskov" je to v sekcii Soubor. Daj vediet ci to islo. Skusali to viaceri, ale udajne nesmie byt disk chraneny ani vytvoreny v Studiu.

Kilja
31-03-2005, 17:40
tak PS8 mi dovoluje import bud z kamery DV nebo z televizni karty, takze se budu m uset poohlidnout po PS9 nebo vyzkouset toho DVD Architecta

exTNT
31-03-2005, 18:48
VOBy demuxnout třeba v ProjectX a výsledné video a audio soubory použít jako základ pro autoring v čemkoli, třeba v DVDLabu nebo v tom piňáklu (i když osobně bych se na něj moc nespoléhal, ale to je můj názor)...
Na tom přece není nic složitého, nebo jsem to nepochopil?

Kilja
31-03-2005, 21:40
Na tom přece není nic složitého, nebo jsem to nepochopil?
asi jsi to pochopil dobre, jen ja se mozna blbe vyjadril. jeste jednou muj problem: mam nekolik kratsich videosouborů vob z kamery a ty bych chtel zkopirovat na jedno DVD a jednotlive filmecky vybirat pomoci menu! Snad je to uz srozumitelne

Modena
31-03-2005, 21:57
:-E Sonic Scenarist by to měl dokázat ! :-E

Tímto zdravím ai anžto BigGuru tohoto softu !

http://www.tvfreak.cz/forum/showthread.php?t=2929

exTNT
31-03-2005, 22:28
Kilja: No vždyť jo - po demuxu si ty jednotlivý audio a video soubory nataháš do DVDLabu jako jednotlivý filmy (Movie 1, Movie 2...), a v menu si k nim akorát nastavíš cestu.

ai
31-03-2005, 22:36
Modena, diky za poklonu, ale tezce prehanis, jenom ctu podrobne manualy nebo navody v anglictine , kterych je na netu tisice , pak je vse uplne jednoduche :-)

vlada
01-04-2005, 01:11
Kilja> Jak tady píšou ostatní - demuxnout ty VOBy na zvuk+video a potom už to poskládáš dohromady v čemkoliv. Na demuxování můžeš použít kromě již zmíněnýho ProjectX ještě DGIndex nebo TMPGEnc. Na DVD authoring potom existujou desítky programů, mně se celkem líbí freeware DVDAuthor GUI, kterej je poměrně jednoduchej a ovládání, ale přitom toho umí celkem dost.

Kilja
01-04-2005, 08:36
zatim vsem dekuji, budu zkouset