Zobrazit plnou verzi : Sametovi Vrazi
tak kdo to videl? ja to vcera zkouknul a dobry, teda az na ty desny postsynchrony, to me mistama dost vadilo, ale takovejhle jakobydokumentarni styl se mi libi, nekopiruje to americkej model, hlavne celkove je ten koncept docela originalni
Můžu s klidným svědomím říct že tohle je jeden z mála filmů natočených u nás co se mě líbí.. Ted jsem viděl Mistři, Non plus Ultras a Horem pádem ale to jsou shity, tohle trochu upravilo moje mínění o českém filmovém průmyslu. Kdo neviděl tak na to mrkněte.
no a tedka sem koukal co je ten reziser zac, docela husty, je mu 60, 15 let netocil a pretim naky kriminalky, este za hluboky totality
Ivo Mašek
31-03-2005, 10:58
Prozraďte mi jeho jméno. Jestli byl na indexu, tak bych o něm možná i něco věděl.
jiri svoboda, ale jinak dotaz naprosto zbytecnej, od ceho je kua csfd :-I ste liny jak prasata neco hledat sami
Ivo Mašek
31-03-2005, 11:34
od ceho je kua csfd ste liny jak prasata
Občas jsem líný, jako prase - obzvláště po obědě :-D . Kdo není.
Ivo Mašek
31-03-2005, 11:55
A už mi svitlo. Já pořád, odkud je mi to jméno povědomé. Protože v disentu on nebyl.
To je ten polistopadovej předseda KSČ, kterýho se někdo v masce čerta pokusil na Mikuláše 92 zapíchnout v jeho baráku na Jarově, ne?
To byla docela šibeniční historka, ale jako režisér umí, to zas jo - "Zánik samoty Berhof" je výbornej, při "Skalpel, prosím" zase nezůstane voko suchý... Ale asi si počkám na DVD, do kina chodím akorát na "spektákly". :-E
do kina chodím akorát na "spektákly". :-E
O hodně přicházíš ! :-!!!
do kina nechodim vubec, kilo pade za to abych moh sedet za vyzranym pantatou co hulaka na svy fakany ze neslysim ani dolby digital teda nemusim :-I
do kina chodím akorát na "spektákly". :-E
O hodně přicházíš ! :-!!!
Proč myslíš mouty? "Intelektuální" film si daleko líp vychutnám doma v klidu z DVD, "spektáklama" myslím namátkou Hvězdný války, Indiana Jonese, Matrix, LOTR apod., prostě věci, kterejm domácí kino nestačí... No a podle toho, co jsem četl o Sametových vrazích jim domácí kino bude stačit v pohodě. :-)
exTNT
Chyba byla u mě, špatně jsem si vyložil slovo Spektákl :-I ...
vBulletin v4.1.12, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.