PDA

Zobrazit plnou verzi : chyby ve framech

Terka
30-03-2005, 13:45
pri nahrani do PC z DV kamery mi to v nektere snimky nehraje ponicene casti obrazku jsou posunute apod. I kdyz to nahraju vicekrat chyby jsou +- skoro stejne (a samozrejme ve stejnych snimcich). Muze to byt paskou nebo spinavymi hlavami? Koukala jsem dovnitr kamery, jsou tam takove tycky prumer pod 1mm s delka asi 1cm a jedna se nejak kinkla je to v poradku?

clee
30-03-2005, 14:51
jo stalo se mi neco podobnyho, chyby tam byly pokazdy a dokonce i po nahrani ze stolniho dvcam recorderu, takze to bylo primo na pasce, podle me to muze bejt jak zasvinenou hlavou v kamere tak vadnou paskou, teoreticky by za to moh i enkoder v kamere, ale to by se projevovalo jinak

Terka
30-03-2005, 15:17
mate zkusenosti s nejakym servisem kde provedou cistenim hlav (Praha), mam Panasonic MX8

MOJE
30-03-2005, 16:31
Je to tou kazetou (keď je to na tých istých miestach) B-)

Koľkokrát si na ňu už nahrávala (premazávala starý záznam)?

Ja mám D8, ale to je niečo podobné ako MINI DV a ja môžem tak od 5-krát po 10-krát podľa typu pásky. B-)

Keď máš chuť a odvahu:

http://www.bealecorner.com/trv900/trouble/cleaning.html

PS: NAJPRV SI TO PORIADNE PREČÍTAJ

clee
30-03-2005, 16:37
mate zkusenosti s nejakym servisem kde provedou cistenim hlav (Praha), mam Panasonic MX8

no osobne mam nejlepsi zkusenosti s autorizovanejma servisama, ale jen sony, panaka sem mel jen pujcenyho