Zobrazit plnou verzi : Rychlost renderování DV avi v Pinnacle 9
Mám Athlona 2000+ a 756 MB RAM. Z kamery si uložím v DV avi formátu do počítače cca 1 hod videa. V Studiu 9 z toho vystříhám tak 15 několikavteřinových úseků a opět ukládám do DV avi. Nejsou tam žádné titulky ani přechody, jen vystříhané scény. V nastavení výstupu mám nastaveno JAKO PROJEKT. Otázka je proč to pak renderuje 3/4 hodiny? Je to normální doba a pokud bych jel třeba ve VEGASU, bylo by to rychlejší? Nebo mám nastaveno něco špatně v PINNACLU a on renderuje scény, které by renderovat neměl? Děkuji za odpověď
Těžko říci, mě to v Pinnaclu renderovalo časově cca 1:1. Athlon 1700+, 512 RAM. Myslím si, že Vegas by měl být rychlejší, ale ne moc dramaticky.
Pinnacle Studio znám jen povrchně, ale jestli má vstupní i výstupní soubor stejný formát, měly by se renderovat jen upravené úseky a neupravované části by se měly jen kopírovat. Pokud tedy máš jen sestřihané několikavteřinové kousky bez dalších úprav videa i zvuku, nemělo by se renderovat vůbec a rychlost kopírování bude záležet jen na rychlosti disku a jeho řadiče. Tato funkce (renderovat jen upravené části) se dá zapnout/vypnout někde v nastavení.
vBulletin v4.1.12, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.