Zobrazit plnou verzi : Novy DVD MovieFactory 4
Mimo ine novinky pribudlo:
Digital TV broadcasts (DVB-T) - capture
Dolby® Digital Import & Burn
DVD-VR Movie Export
Double Layer Support
Double Layer, XDVD and DVD+VR 2.0 support atd
Viac tu:
http://www.ulead.com/dmf/
Krásnej a jednoduchej prográmek ALL-IN-ONE ! Dělal jsem ve v3. Mám ULEAD docela rád a snad i pan Bílek z www.cestiny.cz brzy "vymyslí" překlad ! :-)
Tak jsem se vrhl na testování nového UMF4 a zatím se mi jeví dobře.
Zkusil jsem do něho natáhnou 5dílů seriálu z TV HALO HALO (celkem 124min)které byly ve formátu XVID a dal vytvořit DVD s Menu a exportovat do dvd, VBR,max 6000kb/s.Vzniklo dvd velikosti 5,9Gb ve slušné kvalitě a vytvoření trvalo 125min.
Ještě zkusím jaká bude kvalita a čas, když to dám udělat aby to vlezlo na DVD-R :BB:
Umi to prehrat kapitoly filmu v ruznem poradi ? Takovy Architect 2.0 se s tim vyporada.
Vzhledem k tomu, že ani v předchozí verzi nešlo vytvořit pořádný menu, tak tohle bude nepochybně další ne zrovna kvalitní program :-k
No - nešlo vytvořit pořádný menu... Ono je hlavně důležitý, co za obsah tam je a ne nějaký barevný okýnka na který se kliká...
Tak jsem tu čtyřku zkoušel a jsem zklamanej.
Je to značně náročný na system,nespolupracuje to s některýma DVD vypalovačkama(dokonce ani Pioner se mu nelíbí),nic nového to neumí kromě DVD VR,jak výše napsal Pouli.Pro mastering žádný přínos.
Zkoušel jsem udělat 5min DV z kamery a musel jsem to nakonec uložit na disk,už to nedokázalo vypálit Pioneerem."The burner is busy for another application !" V zápětí to samé udělala trojka i s vypálením bez nejmenších problémů.Tak nevím.
P4P800 deluxe
Pentium 2,8 GHz HT,
512 MB dual
Asus 6600, 256 MB
Sestava dobrá tak na účetnictví pod DOSem, tak co se divíš...? :-E
Tady jde spíš o to,že ta čtyřka nepřinesla nic zajímavýho.
A na mým počítači střihám v Pre.1,5 nebo ve Vegasu 5 a bez problému.Spíš bude problém v tom Uleadu.
Tady jde spíš o to,že ta čtyřka nepřinesla nic zajímavýho.
A na mým počítači střihám v Pre.1,5 nebo ve Vegasu 5 a bez problému.Spíš bude problém v tom Uleadu.
To byla sranda - mám podobnou sestavu (a za chvíli bude fakt dobrá akorát na ten DOS...) :-)
Já to vím,chodím na grafiku,proto mě zarazilo,že bys tak brzo obměnil počítač.
Asi tak - programy jsou čím dál tím víc náročnější na HW počítače, ale výsledný efekt je 0...
Pitomec: az ma oblial pot, ja mam taky isty komp a zatial stihal :-E :BB:
imported_luky
28-03-2005, 22:55
Taky jsem ho zkoušel a myslím, že nic extra nového nenabízí. Vyměnil
"kabát",možná k horšímu a při tvorbě slideshow z obrázků se konečně
objevily 3D efekty. Taky jsou nové docela hezké předlohy pro menu.
Protože jsem včera vyzkoušel i nový Cyberlink Power Director 4,což je
velmi podobný program http://www.gocyberlink.com/multi/products/product_main.jsp?ProdId=4
můžu je porovnat. Cyberlink je možná trochu propracovanější,nabízí více
výstupních formátů (i DivX) a dokáže importovat i "surové"VOB soubory.
Pro menu je dost předloh, ale lze použít i jakýkoliv obrázek. Konfigurovat
lze jak vlastní vložené video (trim,split,merge) tak i upravit a vložit různé
zvukové formáty a to jak pro menu, tak i pro video. Stejně jako předchozí
verze Director, obsahuje i tento poměrně robustní balík, doplňkový program Power Producer Express, díky kterému se lze rychle dostat k jednotlivým funkcím programu stejně jako z úvodního okna Uleadu. Hotové namíchané video s Menu lze vypálit a taky uložit Image na disk stejně jako v Uleadu. Kvalita hotového videa je tak zhruba na stejné urovni u obou programů. V rychlosti je možná lepší Cyberlink.
Existuje ještě jeden podobný program a to Sonic My DVD Studio.
Je o něco větší než ty dva, ale asi nejvíc propracovaný a s nejkvalitnějším
výstupním videem. http://www.sonic.com/products/mydvd/deluxesuite/default.asp
Tyto programové "balíky" jsou uživatelsky velmi přívětivé, ale pro toho kdo chce mít všechno pod kontrolou, to není to pravé ořechové. Na to je lepší použít autoringový program jako třeba DVD lab,nebo Encore a video
si připravit v nějaké solidní střižně (Premiere, Vegas, Pinnacle). Každopádně ale nejsou tyto programy zbytečné, protože pro rychlé vytvoření Menu pro libovolné video,nebo slideshow se můžou kdykoliv hodit.
luky
imported_luky
29-03-2005, 07:25
Ještě na doplnění informací o těchto multifunkčních programech se musím zmínit o tom, že kromě práce s videem umí všechny tři perfektně
vypalovat ze souborů i z image, zálohovat soubory i diskové oddíly(Sonic), vytvářet hudební CD i MP3 CD a DVD, umožňují tvorbu obalů a některé mají i integrovaný DVD přehrávač (Sonic) a to velmi dobrý.
Tyto tři "kombajny" jsou plně funkční a stabilní. Toto zdůrazňuji proto, že
před časem jsem zkoušel i Intervideo Media One http://www.intervideo.com/jsp/MediaOne_Profile.jsp
a přestože se jedná o špičkovou komerční firmu v oblasti videa a přehrávačů, tak tento produkt na první pohled velmi hezký je trochu problémový a některé integrované programy (Photo Album) dělaly potíže.
Sice po odinstalovaní toho programu bylo všechno v pořádku ale.....
Pokud má někdo jiný názor, rád si o tom přečtu.
luky
Berme to tak - zadarmo je ten Ulead dobrej :-)
nevite nekdo jak se daji u toho menu zmenit ramecky kolem videa a ty tlacitka?neboli layouty a butony?v trojce to bylo v pohode ale tady to nejak nemuzu najit a jeste ke slideshow?kam zmizel nahodny vyber efektu jak v trojce?nebo si musim u kazdy fotky nastavovat ty prolinacky rucne?? jesli jo tak trojka byla stokrat lepsi :-? :OO
Bobophon
09-04-2005, 20:01
No,s DVB-T kartou Hauppauge WinTV Nova si to nějak nerozumí.Když změním capture plug-in na Ulead DVB-T capture plug-in, tak to píše :"no capture driver is available in the system". Jinak karta maká s orig softem zcela v pořádku :-(
vBulletin v4.1.12, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.