PDA

Zobrazit plnou verzi : Pořádek v kodekách na HDD

Modena
19-03-2005, 18:53
Zdravím všechny chytré a zběhlé :-E hlavy na threedu.
Mám malý problém - potřeboval bych si udělat pořádek na hadru a podívat se na všechen balast kodeků, které jsem si svou neopatrností stačil od poslední přeinstalace systému přivodit.
Zatím mám MMCompView, ale ten se vybraných zvráceností (např.ULEAD Codek MPEG) neumí zbavit (smazat) umí je pouze zakázat !
Znáte nějaký dobrý program (kromě drhnutí HDD :-E ), co by uměl zjednat pořádek? Nemusí to být nutně free, poňádž kdo hledá - najde :BB: . . .

Předem dík !

stayman
19-03-2005, 18:58
Staci to "zakazat".

exTNT
19-03-2005, 23:17
Zkus tohle, ale asi Tě zklamu: je to free... :-E
http://www.trinitro.net/DVBV/rlfm_bin1_4.zip

Modena
20-03-2005, 08:16
Díky exi ! RadLight Filter Manager . . . Hmmm . . . Tak to jsem ale zas tam, kde jsem byl :-I - i když tenhle prográmek (spíš utilitka) načte a seřadí kodeky alespoň podle určení a "původu" . :-)

StD
20-03-2005, 08:48
...no a já si v kodecích (když už jsme u toho...) dělám pořádek tím, že nepotřebné neinstaluji, případně "zakazuji" (jak správně dí StayMan!) nebo okamžitě deinstaluji škodlivý program...

exTNT
20-03-2005, 12:45
Díky exi ! RadLight Filter Manager . . . Hmmm . . . Tak to jsem ale zas tam, kde jsem byl :-I - i když tenhle prográmek (spíš utilitka) načte a seřadí kodeky alespoň podle určení a "původu" . :-)
No nejenom... On je totiž taky umí odregistrovat ze systému, pokud si to přeješ. :-E

vlada
27-03-2005, 16:20
A smazat si je potom můžeš sám, v TC je na to klávesa F8 :-)