Zobrazit plnou verzi : Ako ochrániť DVD
imported_Peter1
18-03-2005, 16:11
Zdravím všetkých.
Chcem sa opýtať ako ochránim vlastné dvd proti kopírovaniu. Jedná sa o to aby zákazník nemohol skopirovať dvd. Je na to nejaký program?Dakujem za pomoc
No skus taku ochranu vymysliet :-E
Ty si chceš skopčiť ale tvoje nie ! Ta to by jak vyzeralo .
:-D
kdyby nejaka takova ochrana byla, proc ji teda nepouzivaj velky studia? :-I
Ak by to niekto vymyslel, hollywood ho vyváži zlatom. 8-)
ono sa vždy niečo vymyslí a za chvíľu to je na nič - audio Cd koľko ich
tam je a každá sa dá prelomiť. :-)
Anonymous
20-03-2005, 06:21
Peter1 pošli mu tvuj Email na PM něco bych pro tebe měl
Nejlepčí "ochrana" DVD je Multid*sk + Pr*meros. Na to ještě holywoodští mogulové nepřišli (naštěstí)!
ODSakEda
20-03-2005, 12:56
Nejlepší ochrana je prostá-prostata :-E
Nebo Multidisc... :-k
Blu-Ray prosim, poslal by si to o tej ochrane aj mne? Dik
:-E :-E :-E
kdysi davno jsem prisel na to, jak to udelat, i jsem to pouzil, ale je to dost drasticky :-)-
jeden dluznik mi stale neplatil a potreboval dat na dvd video, co natocil o traktorech¨, ktere prodaval.
udelal jsem a ze zkusenosti jsem dosel na to, ze pri paleni kdyz vypnuly proud tak se disk dal nacist, ale v miste kde prestal jit proud se to samozrejme prerusilo, a potom tam nic nebylo.
Po trose premysleni jsem prisel na to, jak to vyuzit a tak za video (asi 1 hodinu jsem nahral video a to ciste cernu obrazovku. tusim jsem to delal pres kameru se zaklapnutym vickem a pustenou REC v supliku. Toto jsem potom digitalizoval a prevedl do nejjednodussiho mpegu, aby nezabiral moc mista a (asi 10 minut to melo) nahral jsem to za to, ale dal jako dalsi kapitolu, kterou jsem na menu vymazal, aby to nebylo v nabidce.
pokud by dal dotycny disk do prehravace a dal play all, prehralo by se vse, i ten 10 minut mpeg, ktery by se dal lehce zduvodnit, proc tam byl a navic kdyz je neceho konec, kdo z nas sedi a kouka na cernou obrazovku kdovi jak dlouho , ze jo
Pri paleni jsem to myslim pri 99% prerusil, nejprve klasicky knoflikem restart :-k
a potom uz ctrl+alt+del
Je to uz dost dlouho, vim ze to fungovalo, bylo tam cely dvd a nesekalo se to, preruseny byl ten 10ti minutovy mpeg, ktery se sekl, asi v jedne tretine, bylo to v pohode. mel jsem z toho radost, no system v PC mel asi kudrnate vsechny spojovaci draty. Vlastne to fungovalo jako dubnovy Multidisk z roku 2004 9-) s tim rozdilem, ze to dvd jeste ted stale slape, zasek v cerne obrazovsce nejen ze nevadi, ale je i nevsimnutelny
no zkopirovat uz to jde problematicky. protoze to vsechno rve, jak decr, tak shrink apod..
Diky tomu, ze se stara o traktory, a s touto plackou si jeho syn neporadil, citil jsem se, jako cesky Bill Gates. :-)))
a jeste predtym kdyz jsem delaval v DVD Maestru, tak tam to umoznovalo dat ochranu, ta se ale stejne dala tim, kdo se tim zabyval prorazit.
Nikdy jsem se s tim nechlubil a brzy i tento prispevek smazu, dal jsem to sem jen proto, ze vse jde resit
Znalci prominou :-I
fofr
To DVD pojde na 100% s decrypterom uz som nieco podobne mal. Staci ak das vytvorit image a nastavis ignore read errors, bude to dlhsie trvat ale pojde to. A ak vies ze za tou chybou uz nic nieje co potrebujes mozes to prerusit a v pohode vypalit
Este som zabudol ponukol som tu nieco co by sa dalo pouzit, ale mam len jedno :-D http://www.tvfreak.cz/forum/showthread.php?t=2804
nero zkopiruje takovy dvd jako image, pak staci buildnout a zkopirovat, demux a znova authornout, teda aspon se mi takhle povedlo zachranit dvd ktery nechtel decrypter ani shrink zkopirovat
Anonymous
21-03-2005, 10:21
Hi all protoze se mi hromadi PM zadostmi o program na ochranu vlastnich DVD aby po vas uz nemohl nikdo skopirovat nebo aspon stezi tak se mrknete na tento link ---> http://www.webtoolmaster.com/index.htm
Ale doporucoval bych vsem si nejdrive procist forum a navod k tomuto programu.
Napiste na mi PM pokud nekdo pracujete na nejakem svem programu na ochranu DVD/CD nebo vite o necem jinem nez jsou:
CCD-Lock
CD-Protector
CloneAudioProtector
Easy Audio Lock
FreeLock
TZCopyprotection
WinLock
no to mozna "funguje" na cd, ale na dvd v zadnym pripade, minimalne aby chodilo ve stolnich playerech :-I
Anonymous
21-03-2005, 10:35
clee Ahoj s jakym vypalovacim programem si ten WTM pouzil?
nezkousel, ale u dvd-video se mi to jevi jako totalnii kravina
cetl si vubec tohle? http://www.webtoolmaster.com/WTMhelp.htm
Anonymous
21-03-2005, 10:49
clee samozrejme ze sem tohle cetl ale tento navod stim nema nic spolecnyho taky jsem cetl forum na tom webu ale ty asi ne \/
Anonymous
21-03-2005, 11:31
Prosim vsechny kteri maji vyhrady k WTM protectoru aby to nepsali mne ja jsem tento program nedelal ale podarilo se mi na nem vytvorit DVD ktere kdyz sem vypalil tak nebylo vubec citelne v PC ale v stolnim Playeru ano asi po 2 tydnech jsem to DVD vzal ke znamemu ktery mel v PC jiny typ mechaniky nez ja a ta jeho ctecka mu to normalne vzala. :((
Osobne si myslim ze 100% program na ochranu vytvorit nejde a kdyby to nekdo umel urcite by to nepsal na tvfreak ale sam mam urcity system jak to stizit aby si proste tu kopii nespalila kazda lama ale je to vypalovani pod Linuxem.
Muj nazor je ten pokud si nekdo mysli ze si nainstaluje nejaky hubero_kororo.exe a ochrani to DVD tak ze to nikdo neobejde tak se asi naceka
hmm, tak sem to teda zkusil podle jakyhosi "guide" co je na tom zazracnym foru, no a nactu to jak ve svym pioneerovi, tak v dvd-rom teac tak i v kissovi, nic moc a kdyz mas ten svuj system tak se podel, tady nejsou jenom win-only lamas.....
Mam prosbicku sehnal jsem si WTM CD PROTECTOR v1.54
-nemohl by jste mi nekdo zasvetit jak pouzivat tento soft, konkretne na ochranu DVD placek ???
diky Duck
vBulletin v4.1.12, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.