Zobrazit plnou verzi : Záhadné MP3-jky o 80kbps/22kHz (NEPŘEHRATELNÉ)
juppiter
17-03-2005, 09:11
Ve výměnném MP3 sektoru je ke stažení HAFO mp3-jek, které NELZE přehrát-přehrávače se tváří, že přehrávají (vteřinky vesele ubíhají), ale jinak totální TICHO !!! Už jsem se na to tady kdysi ptal, a bylo mi řečeno že se jedná o vadné kousky.Nejsem si tím ale ČÍM DÁL TÍM VÍC jist, protože těchto 'poškozených skladeb' je hrozně moc, a tak znovu prosím o radu, jak anebo čím to ŘEŠIT !!!
P.S. WinAmp FileInfo hlásí formát MPEG 2.0 Layer3
P.P.S. Nechybí mě v systému nějaký Plug-In ????!!!!!
P.P.P.S. Zkoušel jsem Win9x,XP, filtry MP3Pro aj.
MOC MOC MOC MOC DĚKUJI ZA RYCHLOU POMOC
Vzal bych vzorek a zkusil převést do wav, jestli to není nějaký fake, který dal někdo na sdílení, aby měl "kapacitu".Pokud to bude hrát, tak teprve potom řešit.
imported_luky
17-03-2005, 12:48
Mp3 s takovým bitrate se většinou připletou při stahování hudby z webu.
Někdo to tak blbě překonvertuje bez ohledu na kvalitu,ale na velikost souboru pro přenos internetem. Taková kvalita je mizerná a snažit se to
překonvertovat do "normálního" formátu je akorát ztráta času a výsledek
ubohý. Pokud nemá MP3 minimalní parametry 128/16/44100,tak nemá
smysl bavit se u hudbě ať už to má pro tebe jakoukoliv cenu.
luky
Ve výměnném MP3 sektoru je ke stažení HAFO mp3-jek, které NELZE přehrát-přehrávače se tváří, že přehrávají (vteřinky vesele ubíhají), ale jinak totální TICHO !!! Už jsem se na to tady kdysi ptal, a bylo mi řečeno že se jedná o vadné kousky.Nejsem si tím ale ČÍM DÁL TÍM VÍC jist, protože těchto 'poškozených skladeb' je hrozně moc, a tak znovu prosím o radu, jak anebo čím to ŘEŠIT !!!
P.S. WinAmp FileInfo hlásí formát MPEG 2.0 Layer3
P.P.S. Nechybí mě v systému nějaký Plug-In ????!!!!!
P.P.P.S. Zkoušel jsem Win9x,XP, filtry MP3Pro aj.
MOC MOC MOC MOC DĚKUJI ZA RYCHLOU POMOC
Typická KaZaa - 90% souborů FAKE :-k Používej DC a s MP3 problémy nebudou :-)
jo pokud nechytnes nekoho s rmdc co posila junkdata :-k
RMDC používám taky a žádný falešný data nikomu nechodí. Myslím, že je zbytečný tady RMDC dál řešit, protože problém je akorát v tom, že autor odmítl poskytnout zdrojáky, což je ale jednak jeho věc (Microsoft je taky neposkytuje a nikdo se tomu nediví) a druhak i kdyby je poskytl, tak tím nanejvýš uspokojí ego nějakých vymaštěnců, kteří víc než kvalitu programu hodnotí to, jestli se náhodou RMDC v něčem nepodobá konkurenci. Pro uživatele je to nejlepší klient vůbec - nepadá, má segmentový stahování, je v CZ, podporuje emotikon... není nic, co by se tomu dalo vytknout.
no segment je u dc strasne dobrej 9-) bittorrent rulz, tam neexistuje zadny odpojovani, pouziva troji kontrolu integrity dat a kdyz si najdes dobry trackery tak neni problem, za vcerejsi noc sem stahnul uplne novou gamesu brothers in arms, z dc bych se s tim pachtil mesic :-k
Fakt nemám s DC (a segmentovým stahováním) žádnej problém :-) A když občas čtu, jakou "závratnou" rychlostí se stahuje z torrentu, tak u DC asi ještě hodně dlouho zůstanu :-D
ctes spatne, nikdy netaham jinak nez plnou rychlosti, taham bezne imageDVD, pri svejch 40kB/s to mam dole za den a pul bez problemu, u bt neni problem tahat od dvou stovek jinejch peers/seeds a hlavne nejses vazanej na port hubu, tracker bezi na http, svuj download/upload port si sam nastavis v klientovi
clee
s tebe musí mít providier radost on platí totiž i za přenesená data :-E :-E :-E :-E
ale to je jeho věc že když máš neomezenou linku :-E
ctes spatne, nikdy netaham jinak nez plnou rychlosti, taham bezne imageDVD, pri svejch 40kB/s to mam dole za den a pul bez problemu, u bt neni problem tahat od dvou stovek jinejch peers/seeds a hlavne nejses vazanej na port hubu, tracker bezi na http, svuj download/upload port si sam nastavis v klientovi
No já tady kdysi četl, že kdosi (tuším kirk) sosal DVD průměrnou rychlostí 2kB/s, což rozhodně není těch uváděných 40kB/s... Ale jasně - mohlo se to změnit. Osobně stahuju na DC (díky segmentovýmu stahování) průměrně přes 100kB a v noci v pohodě přes 200.
omfg, zjisti si neco o torrent protokolu, za to ze kirk je lama a neumi si najit torrent kde je dostatek seedu fakt nemuzu 9-)
Ve finále je jedno, co kdo používá - hlavně, že je to stažený na HDD :-)
nj kdyz jde o cas a nervy, tak dc prohrava na cely care
Overnet je spicka, ziadne huby, rychlost zavisla len od providerov a ucastnikov, okamzity prenos, minimalne fake, subory ako v eMule... Len to treba nainstalovat bez tych spyware !!!!
vBulletin v4.1.12, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.