BOBESHAK
16-03-2005, 20:21
Mám problem s Nero Vision Expresem, který spočívá v tom, že po příkazu vytvořit nový film, přenesení filmu do Video tracku a následné kotrole připraveného záznamu jde jen obraz beze zvuku a objeví se tabulka s odkazem na stránky Nero.com s okazem na koupi Multichanelu plug-in nebo Multichanelu plug-in now. Je mi velikou záhadou proč program Nero veze 6.6.0.8 s Vision Expressem 3.1.0.0. což jsou poslední verze Nera provádějí takové psí kusy když před nedávným přeinstalováním PC
šlapal program Nero VisionExpress 1-3 bez problémů. Jelikož používám Nero na tvorbu DVD a na další zpracování svých videosekvencí bez zvuku je mi tento program na nic. Pokud by si někdo věděl rady jak nějakou vychytávkou zprovoznit zvuk/ před formatováním počítače fungoval i se zvukem ale hlava je průser a nevím už co tam bylo vše nainsalováno / u nahrávání videosekvencí a fimů ve Vis.Expr. a poradil by byl bych vděčen.
Nebo jestli někdo vlastní Multichanel Plug-in nebo Multichanel Plug-in now rád ho za něco vyměním.
Bobeshak
šlapal program Nero VisionExpress 1-3 bez problémů. Jelikož používám Nero na tvorbu DVD a na další zpracování svých videosekvencí bez zvuku je mi tento program na nic. Pokud by si někdo věděl rady jak nějakou vychytávkou zprovoznit zvuk/ před formatováním počítače fungoval i se zvukem ale hlava je průser a nevím už co tam bylo vše nainsalováno / u nahrávání videosekvencí a fimů ve Vis.Expr. a poradil by byl bych vděčen.
Nebo jestli někdo vlastní Multichanel Plug-in nebo Multichanel Plug-in now rád ho za něco vyměním.
Bobeshak