PDA

Zobrazit plnou verzi : DVB-T karty, prehravace, PIP a SS2

Dreamer
15-03-2005, 00:35
Ake prehravace ste skusali (a s akou DVB-T kartou)?
Zaujimaju ma najma Alt DVB (tam je PIP) a DVB Dream (ten ma podporu DVB-T, C aj S).

Teoreticky by mohol fungovat PIP v DVB-T kartach, kedze to predpokladam ide na jednej frekvencii (na DVB-S, SS2 a Alt DVB to funguje).

Posledna vec ktora ma velmi zaujima su skusenosti s DVB-T a DVB-S kartou v jendom PC, konkretne Skystar 2.
Komu funguju naraz 2 okna/obrazovky (DVB-T a DVB-S) na jednom monitore?

Dakujem :-D

exTNT
15-03-2005, 09:08
DVBViewer s AirStar2 má pro platící uživatele (tedy pokud si koupíš plnou verzi DVBV za 15 EUR) i Preview plugin, který umožňuje funkci PIP, příčemž to náhledový okno je separátní, dá se umístit kamkoli na ploše a nastavit libovolnou velikost, můžeš si v něm vyladit kterýkoli (kromě právě aktivního v hlavním okně DVBV) program z daného multiplexu, ve výchozím nastavení má ztlumený zvuk, ten lze zapnout, případně lze přehazovat programy mezi náhledovým a hlavním oknem apod. Navíc DVBViewer funguje jak s DVB-T (AirStar2), tak s DVB-S (SkyStar2). Ovšem ne současně - alespoň zatím, ale o tom už jsme si psali.

Dreamer
15-03-2005, 21:24
Vdaka, ale zda sa mi ako by som bol na strankach DVBViewer-u - to nikto neskusal aj ine preravace ? (viac hore)

Radeq
16-03-2005, 12:32
A proc jinej? DVBViewer full je v pohode :-).

Dreamer
16-03-2005, 20:39
A proc jinej? DVBViewer full je v pohode :-).
Pretoze DVBViewer nie je freeware, platit nechcem za co nemusim a kradnut tiez.

Samuraj
17-03-2005, 12:12
Zkus DVB Portal (www.dvbportal.de). Je primáně pro SkyStar2, ale v nové verzi má prý i podporu pro DVB-T, takže by to mělo chodit. K chodu potřebuje SkyAVC filtr, ke stažení na stejné stránce (ale možná je už v instalačním balíku). Oproti free verzi DVBVieweru umí nahrávat Transport Stream (celý multiplex) a má i podporu AC3 (což je ti u DVB-T zatím k ničemu:).

Dyštak napiš zkušenosti, já se chystám ho vyzkoušet jak bude trochu času.

Dreamer
17-03-2005, 16:06
Dyštak napiš zkušenosti, já se chystám ho vyzkoušet jak bude trochu času.
Prave ze ja este ziadnu DVB-T kartu nemam, preto ma zaujima to co som pisal hore - ake karty idu spolu so SS2, ake prehravace funguju a akymi kartami, PIP... viac hore.