Zobrazit plnou verzi : ATI MMC 9.0 nepomáhá přepis kstvtune.ax v nouzovém režimu XP
Dr. Prcíř
27-04-2004, 07:41
ATI MMC 9.0 nepomáhá přepis kstvtune.ax v nouzovém režimu Windows XP,jak mi stačilo provést u předcházejících verzí MMC.Mám kartu Hercules AIW 9800 SE 128 MB RAM a MMC 9.0 mi nenabídne vůbec TV. Nainstalovaný Direct 9.0b a ATI Catalyst 4.4.Poradí mi někdo,jak rozchodit TV tuner? :-(((
Mr. Gooo
27-04-2004, 09:41
Podivej se sem http://atifan.ati.cz/ je tam nekde i navod jak si udelat opravenou instalaci DX9.0b. :-)-
Pripadne ostan pri DX9a (viem, ze ich odinstalacia nie je jednoducha, ale nejake utilitky existuju), az budes najblizsie reinstalovat Win. U mna je kombinacia WinXP Pro Eng SP1, DX9a, Catalyst 4.4, MMC 9.0, ATI AIW Radeon 7500 a slape to spolahlivo.
Vojto: Jak ti funguje u MMC 9.0 nahrávání v kvalitě DVD (MPEG-2, 720x576, 8Mb/s)? Mě úplně otřesně, musel jsem se vrátit k MMC 8.9, tam je to OK.Sestavu a soft mám jak ty.
mirekv: Mne to funguje spolahlivo, akurat, ze vacsinou nahravam do toho druheho profilu (DVD Good - cca 6 MB/sec). Dobre mi sla i verzia MMC 8.9 a na deviatku som presiel len zo zvedavosti, co je tam noveho (myslim, ze vcelku nic zavratne). Mozno ale nemame rovnake karty - ja mam original ATI, ty mozno Sapphire/Hercules... - aj to moze hrat istu rolu. Alebo mam skratka iba stastie... :-D :-D . Este doplnim, ze nic nemam pretaktovane, Dx9b som nikdy neinstaloval, stale mam Dx9a, najnovsi bios pre MB (QDI KuDoz 7E). Aky chipset a dosku mas ty?
Mám stejně AIW 7500, WIN XP SP1 CZ, DX9.0a, MB MSI, Intel 845 čipset a nemůžu si stěžovat. MMC9.0 s příslušnými ovladači a remote wonderem chodí jak víno, dokonce se mi poprve rozjel i plánovač bez úprav a to i s češtinou. Grabování tak stejně OK!, bez vypadlých snímků. Oproti 8.8 (8.9 jsem neinstaloval) mi vypíná zvuk při přepínání programů. Předtím mi to vydávalo hnusné zvuky. Po instalaci DX9.0b to nechodilo a ani po popsaných opravách to nebylo ono. Nakonec jsem přeinstaloval systém a od té doby tam nechávám to áčko. Jedinou věc, která mi dělá trošíčku problémy je to, že po několika měsících bezproblémového chodu mi začnou při grabu vypadávat snímky. Ne moc, ale sem tam nějaký. Podezříval jsem HW, ale stačí odinstalovat MMC a znovu nainstalovat. Jinak s 8.8 a hlavné 9.0 absolutní spokojenost.
Mnoho štěstí :BB:
Nebo máš řešení ve FAQ tady (http://www.tvfreak.cz/info.jsp?name=not_exists)
vBulletin v4.1.12, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.