Zobrazit plnou verzi : Konverzia real audio do mp3 alebo wav
DarkAngel
26-04-2004, 15:35
Našiel som programík, korý vie konvertovať .ra, .ram do mp3.
Wisecroft Ripper. Môžem doporučiť. Všetko mi šlape až na niekoľko starších .ra súborov. Staré relácie apropo plus z Twistu.
Majú 8.0kHz Mono a neviem či práve v tom nie je nejaký problém.
Alebo neštandardný formát hlavičky súboru.
Wisecroft ripper má minimum 32kbps.
Neviete niekto čo s tým?
Treba opraviť hlavičku?
Nepoznáte nejaký podobný soft, ktorý by to mohol skonvertovať?
Skus EOvideo, RM Converter...
DarkAngel
27-04-2004, 09:31
RM converter - možno vie skonvertovať rm video súbory ale ra (real audio) nepozná.
Eovideo - to bude asi niečo podobné (navyše som zohnal iba nejakú čínsku alebo japan verziu)
Ak niekto poznáte Wisecroft ripper. Hladám niečo podobné alebo utility, ktoré overia súbor .ra real audio.
Ak niekto máte staršie verzie apropo plus, ozvite sa rád by som si doplnil zbierku a možno aj Vašu.
DarkAngel
27-04-2004, 09:34
Našiel som ešte White Tiger Studio 5.0.
Mal by zvládnuť konverziu z ra do mp3.
Žial práve dekódovanie ra tam nefunguje.
Písal som autorovi, snáď mi pošle vysvetlenie.
RM converter - možno vie skonvertovať rm video súbory ale ra (real audio) nepozná.
Eovideo - to bude asi niečo podobné (navyše som zohnal iba nejakú čínsku alebo japan verziu)
Ak niekto poznáte Wisecroft ripper. Hladám niečo podobné alebo utility, ktoré overia súbor .ra real audio.
Ak niekto máte staršie verzie apropo plus, ozvite sa rád by som si doplnil zbierku a možno aj Vašu.
Nechapem co spekulujes !!! :-? EOvideo mas aj tu v downloade a je to jeden z najlepsich converterov co mozes mat vo svojej ubohej zbierke
http://www.tvfreak.cz/info.jsp?name=not_exists
DarkAngel
27-04-2004, 11:05
Vyskúšal som aj EOVideo. Je mi nanič.
Vie urobiť iba avi. Nemám nainštalovaný žiaden kodek na real audio.
Ak by som ho chcel použiť asi by som musel nainštalova One Real player, alebo nejaky kodek real audio. Potom urobiť video avi. Potom z toho vytiahnuť zvukovú stopu.... Nejako tak si to myslel?
Prísliš zložité aby sa to podarilo.
Zatiaľ sa teda na to hodí iba White Tiger Studio a Wisecroft ripper.
WTS mi hlási chybu a autor sa zatiaľ neozval.
Wisecroft ripper urobí konverziu(u spomínaných 5-tich súborov), ale vytvorí súbor mp3 s veľkosťou 0.
Real playermi je možné prehrávať tie .ra súbory. Takže nemôžem povedať, že by boli chybné, aj keď to nič nedokazuje. Stačí, že tam chýba nejaký údaj, a iný program ho nemusí vedieť spracovať.
Špekulujem lebo nechcem mať naištalovaný žiaden Real player. Chcem sa zbaviť tohoto formátu zo svojho PC. Chcem to zostrihať a počúvať v MP3 prehrávači.
DarkAngel
28-04-2004, 09:17
Dostal som odpoveď od autora White Tiger Studio 5.0.
Soft momentálne nevie konverziu do mp3.
Ak niekto nájdete nejaký iný soft dajte mi prosím vedieť. :-(
Vyskúšal som aj EOVideo. Je mi nanič.
Vie urobiť iba avi. Nemám nainštalovaný žiaden kodek na real audio.
Ak by som ho chcel použiť asi by som musel nainštalova One Real player, alebo nejaky kodek real audio. Potom urobiť video avi. Potom z toho vytiahnuť zvukovú stopu.... Nejako tak si to myslel?
Prísliš zložité aby sa to podarilo.
Pre bohaziveho, to tam fakt nevidis pri Output Format konverziu do WAV (je tam este to AVI a Mpeg) a potom si mozes zvolit, ak chces aj kompresiu !!! a ak chces, tak aj to Mp3 ??? :-? :-? :-? A realPlayer myslim musis mat nainstalovany, hocjaky, ved je free \/
DarkAngel
29-04-2004, 10:42
StayMan by €RikŁ€
Teda klobúk dole. Naozaj to ide. Dá sa urobiť wav a z toho potom ľahko prehodím do mp3.
Skvelá rada. Ďakujem. Si dobrý.
Ešte keby som tak zohnal všetky staršie relácie apropo. Ale to je už na ďalšiu diskusiu.
Ešte keby som tak zohnal všetky staršie relácie apropo. Ale to je už na ďalšiu diskusiu.
:-?
PS: este doplnim ku tomu EOvideu: vie konvertovat akykolvek subor, pokial mas nainstalovany dekoder a do akehokolvek, pokial mas nainstalovany koder, pri uvodnej obrazovke si to mozes zadefinovat (pokial ti ich sam nenajde). Dokonca vie batch konverziu, teda davkovu s viacero subormi...
Prosim vas pekne vsetkych ako sa robi s tym programom co to pretvara tie apropo plusi???? Ja ich mam velu dost vela aj starsie proste velmi vela tak DarkAngel ozvi sa mi prosim na mail: hurtesaktomas(zavinac)zoznam.sk tak prosim ozvi sa mi cakam!!!!!!
vBulletin v4.1.12, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.