PDA

Zobrazit plnou verzi : Ako na titulky ?

MarianL
10-03-2005, 14:03
Poraďte mi, ako synchronizovať titulky s filmom.

Ak su na DVD orginalne titulky tak pouzivam nasledujuci postup:
- stiahnem CZ titulky z internetu
- DVDDecrypterom spravim demux VOB do m2v a ac3
- Subripom stiahnem orginalne titulky do srt suboru
- porovnam orginalne a CZ titulky, CZ titulky upravim tak, aby ich bol rovnaky počet a jednotlivé titulky si zodpovedali
- spustim Subtitle Workshop a natiahnem do neho CZ titulky
- urobim synchronizaciu voci orginalnym tiitulkom t.j. titulky sedia na na chlp presne
- doplnim predklady napisov, pesniciek a pod. ktore zvycajne nie su v orginalnych titulkoch
- spustim DVDLAB natiahnim video, audio, orginalne a cz titulky a vykompilujem DVD

Uvedeny postup je jednoduchy a priamociary ale funguje iba vtedy, ked ma film orginalne titulky. Teraz mam vsak film, ktory nema žiadne orginalne titulky a na internete som nasiel cca. 20 roznych CZ titulkov. Potreboval by som SW, kde mozem ist krok za krokom a vizualne kontrolovat titulky voci obrazu a zvuku.

Poradite mi ako na to ? :-? (Step by step, please)

clee
10-03-2005, 14:16
do subtitle workshopu muzes natahnout i video takze neni problem udelat to tam, jestli to mas jen v mpeg2 a ac3, tak video si preved pres dvd2avi a vfapi na avi (je to vlastne jen framserver), workshop bohuzel neumi ac3, nebo aspon me to nejde (mozna s novym ffdshow by to slo) tak audio pripadne preved na mp3 a normalne virtualdubem pres direct stream natahni do toho frameserver avi....

MarianL
10-03-2005, 14:20
do subtitle workshopu muzes natahnout i video takze neni problem udelat to tam, jestli to mas jen v mpeg2 a ac3, tak video si preved pres dvd2avi a vfapi na avi (je to vlastne jen framserver), workshop bohuzel neumi ac3, nebo aspon me to nejde (mozna s novym ffdshow by to slo) tak audio pripadne preved na mp3 a normalne virtualdubem pres direct stream natahni do toho frameserver avi....

vdaka, ale ten Workshop nie je podmienkou. Mozno existuje neajky iny soft, kde netreba tieto konverzie"

clee
10-03-2005, 14:28
no znam jeste jeden soft na urovni workshopu ale to neni freeware a stoji 30000 litru, vyhoda je ze se do nej da natahnout vsechno vcetne zivyho vstupu, nevyhoda ze ma totalne dementni ovladani, jinak ta konverze zabere ani ne 5 minut

MarianL
10-03-2005, 14:51
no znam jeste jeden soft na urovni workshopu ale to neni freeware a stoji 30000 litru, vyhoda je ze se do nej da natahnout vsechno vcetne zivyho vstupu, nevyhoda ze ma totalne dementni ovladani, jinak ta konverze zabere ani ne 5 minut

si zabudol napisat nazov toho softu :)

clee
10-03-2005, 15:14
jo subtitle plus :-)

baba
10-03-2005, 21:17
M2V player nacti ifo a pust film z dvd nebo HDD
pak otevri soubor titulu muzes je hodit treba na horu a dole kontrolujes treba originalni a synchronizaci

MarianL
10-03-2005, 21:40
pak otevri soubor titulu muzes je hodit treba na horu a dole kontrolujes treba originalni a synchronizaci

mozes napisat nejaky link na ten player ?

MarianL
10-03-2005, 21:43

lenze ked je to player, tak upravovat titulky tam asi nepojde :(

baba
11-03-2005, 07:13
sorry myslel jsem ze s tech 20 tit chces vybrat ty ktery sedej
jinak to dvd prevedu na mpeg1 a synchronyzuju v workshopu
jinak mas pravdu ale ja ho pouzivam prave kuli kontrole

http://mv2.czweb.org/

clee
11-03-2005, 08:00
jooo ty musis delat konverzi realne, pres ten framserver je to fakt otazka peti minut a to ridici avi zabere do 20MB 8-)