MarianL
10-03-2005, 14:03
Poraďte mi, ako synchronizovať titulky s filmom.
Ak su na DVD orginalne titulky tak pouzivam nasledujuci postup:
- stiahnem CZ titulky z internetu
- DVDDecrypterom spravim demux VOB do m2v a ac3
- Subripom stiahnem orginalne titulky do srt suboru
- porovnam orginalne a CZ titulky, CZ titulky upravim tak, aby ich bol rovnaky počet a jednotlivé titulky si zodpovedali
- spustim Subtitle Workshop a natiahnem do neho CZ titulky
- urobim synchronizaciu voci orginalnym tiitulkom t.j. titulky sedia na na chlp presne
- doplnim predklady napisov, pesniciek a pod. ktore zvycajne nie su v orginalnych titulkoch
- spustim DVDLAB natiahnim video, audio, orginalne a cz titulky a vykompilujem DVD
Uvedeny postup je jednoduchy a priamociary ale funguje iba vtedy, ked ma film orginalne titulky. Teraz mam vsak film, ktory nema žiadne orginalne titulky a na internete som nasiel cca. 20 roznych CZ titulkov. Potreboval by som SW, kde mozem ist krok za krokom a vizualne kontrolovat titulky voci obrazu a zvuku.
Poradite mi ako na to ? :-? (Step by step, please)
Ak su na DVD orginalne titulky tak pouzivam nasledujuci postup:
- stiahnem CZ titulky z internetu
- DVDDecrypterom spravim demux VOB do m2v a ac3
- Subripom stiahnem orginalne titulky do srt suboru
- porovnam orginalne a CZ titulky, CZ titulky upravim tak, aby ich bol rovnaky počet a jednotlivé titulky si zodpovedali
- spustim Subtitle Workshop a natiahnem do neho CZ titulky
- urobim synchronizaciu voci orginalnym tiitulkom t.j. titulky sedia na na chlp presne
- doplnim predklady napisov, pesniciek a pod. ktore zvycajne nie su v orginalnych titulkoch
- spustim DVDLAB natiahnim video, audio, orginalne a cz titulky a vykompilujem DVD
Uvedeny postup je jednoduchy a priamociary ale funguje iba vtedy, ked ma film orginalne titulky. Teraz mam vsak film, ktory nema žiadne orginalne titulky a na internete som nasiel cca. 20 roznych CZ titulkov. Potreboval by som SW, kde mozem ist krok za krokom a vizualne kontrolovat titulky voci obrazu a zvuku.
Poradite mi ako na to ? :-? (Step by step, please)