Zobrazit plnou verzi : Jestli se rozlobíme, budeme zlí
interfernet
08-03-2005, 13:00
Scháním tenhle film - pokud možno na DVD (hráli tam B. Spencer a Terence Hill). Vyšlo to vůbec? Nikde jsem to nenašel. Díky za pomoc.
PS: kdyby byl třeba i "Miami Cops" - nevím jak se to jmenovalo česky, to by byla paráda :-)
Špeta Marek
08-03-2005, 20:17
Tak z tohodle filmu si pamatuju akorat:
lalalala-la-la hlppl-plee-hlppl-pllee ha!
interfernet: DivX DVD rip určitě existuje. Nedávno jsem to měl rozestahované na DC. Pak se ten člověk odpojil a žádný alternativní zdroj jsem již bohužel nenašel. Pokud máš kontakt na někoho, kdo má tyto filmy v přijatelné kvalitě, pošli mi prosímtě třeba SZ. Rád bych si tuto oblíbenou dvojici připoměl.
Špeta Marek: Ta písnička se jmenuje Flying through the air. "lalalala-la-la hlppl-plee-hlppl-pllee ha!" :-D :-D :-D
Skus si napísať o ten film ľudom, ktorí ho majú: http://www.csfd.cz/filmoteky.php?film=26204
Ale začal by som vo videopožičovni, tam ho určite budú mať. A i ten druhý film čo spomínaš Miami Supercops. Veľa zdaru
http://clee.czweb.org/He!.mp3
Perfekná muzička clee. A ešte keď si človek predstaví tu scénu ako sa skrývajú v tom zbore, tak jednoducho paráda :-!!!
clee: a delší než 5 sec bys to něměl?
se ti to asi nestahlo cely, ma to necely 2mb
Špeta Marek
12-03-2005, 08:39
Original by nebyl?
nebyl nebyl, tohle je od V.T. Marvina, deska Vesele, vesele aneb co umíme z radia :-)
interfernet
15-03-2005, 08:28
díky všem za tipy, zatím se mi to nepodařilo sehnat - na VHS to není ono a DVD asi fakt neexituje - teda tady u nás, v půjčovnách mají jen VHS ;-(
no, kdyby jste se o tom někdo někdy dozvěděl, napište!!!
imported_Mahony
25-03-2005, 22:56
Když počkáš do příštího měsíce, tak vyjde myslím ve Vogel edici jako DVD Speciál za cca 150,- Kč. :-E
Interfernet:
Nevyšlo, ale vyjde. U Vapet Production koupili filmy s touto dvojkou. Něco už vyšlo se Spencerem. Taky bude Pravá a levá ruka ďábla, Superpolicajti z Miami a komedie s T.Hillem Superpolda. Vychází to v trafikách za 150 kč.
Interfernet: Máš aspoň lepší chuť než normální fernet? :-E 9-)
Kirku, ty ještě žiješ? Už jsem Tě tu dlouho nezaregistroval. Začínal jsem mít podezření, že máš už snad nějakou známost... 9-)
interfernet
29-03-2005, 14:41
krtek: no tak to je báječná zpráva - už se na to těším!!! Asi to bude jako příloha u časopisů, ne?
kirk: jak chutnám nevím, ještě jsem se neokusil, ale fernet je fajn, nebo ne? :-)
vBulletin v4.1.12, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.