Neregistrovaný
16-02-2011, 16:04
Tazatel: Albert
Znění dotazu: Dobrý den,
prosím o pomoc v řešení technické otázky a doporučení řešení k nákupu zařízení.
Potřebuji z důvodu archivace propojit starou analogovou videokameru s PC a zdigitalizovat analogové nahrávky.
Nejedná se mne ani tak o dokonalou kvalitu ani střih, jen o uložení nahrávek dětí z dětství, kdy malé záznamové kazetky z 90tých let,
nesou již patrné stopy stáří, tak bych o toto nechtěl přijít, proto převod do PC.
Kamera:
Blaupunk CC855, pouze s výstupem 2x sinch / sinch+sinch zvuk obraz/
PC:
Notebook HP 6735b Windows XP Pro - konektory Fire Wire 4pin, USB, vstup na expres card, com konektor, S-video.
Hledám co nejjednodušší technické i finanční řešení,jde mne pouze o tento převod kazet, více nebudu používat/cca 60kazet/, prosím o pomoc jak postupovat a
co potřebuji k tomuto kroku?
Děkuji za pomoc a přeji pěkný s úsměvem den.
Technika, které se dotaz týká: Kamera:
PC:
Notebook HP 6735b Windows XP Pro - konektory Fire Wire 4pin, USB, vstup na expres card, com konektor, S-video.
Znění dotazu: Dobrý den,
prosím o pomoc v řešení technické otázky a doporučení řešení k nákupu zařízení.
Potřebuji z důvodu archivace propojit starou analogovou videokameru s PC a zdigitalizovat analogové nahrávky.
Nejedná se mne ani tak o dokonalou kvalitu ani střih, jen o uložení nahrávek dětí z dětství, kdy malé záznamové kazetky z 90tých let,
nesou již patrné stopy stáří, tak bych o toto nechtěl přijít, proto převod do PC.
Kamera:
PC:
Hledám co nejjednodušší technické i finanční řešení,jde mne pouze o tento převod kazet, více nebudu používat/cca 60kazet/, prosím o pomoc jak postupovat a
co potřebuji k tomuto kroku?
Děkuji za pomoc a přeji pěkný s úsměvem den.
Technika, které se dotaz týká: Kamera:
PC: