PDA

Zobrazit plnou verzi : Grabování videa ve Vegas 5,0

imported_petr
05-03-2005, 12:36
Prosím o radu mám novou Grafiku MSI GT6600 VIVO při pokusu o grabování videa v Sony Vegas 5,0 mám problémy které níže popisuji v programu Amcap mě náhled a grabování funguje.
V záložce Video je na výběr nVidia WDM Video Capture (universal) nebo Cirrus Logic USB-DVr2 Source
po vybrání se nic neoznačí v Záložce Audio je Realtek AC97 Audio který je označený.

Pouze my vyskakuje toto okno:
The device ´nVidia WDM Video Capture (universal)´could not be opened.

Please make sure that it is turned on and is not being useng used by another application or user.

Zkoušel jsem vše možné ale mám tam pouze modrou obrazovku Preview is turned off. :-((
Díky za radu.

starej_vul
17-03-2005, 12:36
k té kartě je dodáván i WDM driver. Instaloval's ??? Nemusí se to nainstalovat automaticky. Zkus rumo-fučmo....

imported_petr
17-03-2005, 19:51
Rumo-fučmo co to je? ale jinak jsem ten ovladač nainstaloval a v Pinnaclu se tento ovladač usídlil a pracuje. Ve Vegasu mě to hází víše uvedenou hlášku co stím? 9-)

stayman
17-03-2005, 23:05
Aku mas verziu tych WDM ovladacov? Skus to preinstalovat, na NVidia strankach je aj archiv, hladaj s WHQL certifikaciou...

Pears
18-03-2005, 00:42
Me ve Vegasu nikdy Capture neslo a ani po tom netouzim.
Zkus nejakej alternativni soft, ktery je zameren pouze pro grabovani TV nebo videa.

TV Fly 2000 + Genius Wonder PRo = NO PROBLEM \/

...vlastne mi to nikdy v nicem jinem ani neslo :-D

Mike
18-03-2005, 07:04
Capture ve Vegasu je pro DV, ne pro analog, i kdyz to taky ma fungovat, pouzi jiny program

stayman
18-03-2005, 12:44
Mike, Pears
Nebudte zas az takí pesimisti, ono to funguje a velmi dobre aj s CaptureVegasu, ale na druhej strane nevidim v tom zmysel, trapit sa, ze ked to nejde.., radsej teda pouzit iny program.. 9-)

Mike
18-03-2005, 14:00
No sice to jde, ale nemuzes si zvolit treba kompresor, coz je dost velke minus, ale je fakt, ze jsem si s tim moc nehral, takze treba to jde

stayman
18-03-2005, 15:04
Myslim ze nejde, stale ponukne len DV, ale o ten ide nie? :-D Inak doporucujem MainConcept Encoder, tam je OK Capture a aj moznost vyberu inych kompresorov...