PDA

Zobrazit plnou verzi : Odstranenie titulkov

MarianL
04-03-2005, 09:36
Aj ked tusim odpoved, pre istu sa spytam.
Mam film, kde su titulky priamo v obraze (pocul som od niekoho vyraz "vyleptane") t.j. nedaju sa vypnut. Daju sa nejako taketo titulky odstranit, aby som ich mohol nahradit normalnymi titulkami, ktore sa budu dat aj vypnut ?

mirekv
04-03-2005, 09:54
MarianL
Aplikovat nějaký delogo filtr, jsou i takové, které se dají časovat, ovšem tuhle piplačku ti teda nezávidím.

blueant
04-03-2005, 10:07
Aj ked tusim odpoved, pre istu sa spytam.
Mam film, kde su titulky priamo v obraze (pocul som od niekoho vyraz "vyleptane") t.j. nedaju sa vypnut. Daju sa nejako taketo titulky odstranit, aby som ich mohol nahradit normalnymi titulkami, ktore sa budu dat aj vypnut ?

Nemas to nahodou nejaku nahravku z DVB ? z TEQUILY alebo pod.?

Najjednoduchsie riesenie je tam dat nove titulku s okrajom aby ich bolo dobre vidiet.

MarianL
04-03-2005, 10:08
MarianL
Aplikovat nějaký delogo filtr, jsou i takové, které se dají časovat, ovšem tuhle piplačku ti teda nezávidím.

hmm, ziadna piplacka nebude. osediviet sa aj inym sposobom :-D

stayman
04-03-2005, 12:49
Ako vies ze su "vypalene" ? Nie su to len titulky nastavene na "on" ? :-?

MarianL
14-03-2005, 23:03
Ako vies ze su "vypalene" ? Nie su to len titulky nastavene na "on" ? :-?

Ked to natiahnem do DVDShrinku, tak tam nie su ziadne titulky, ale ked pustim film, tak titulky idu a nedaju sa nijako vypnut (aniv PC ani v stolnom prehravaci).

clee
14-03-2005, 23:10
nejspis bloklej subtitle select, to chce odstranit prohibited user operations, zrovna shrink to treba umi, nebo dvd decrypter...

MarianL
14-03-2005, 23:56
nejspis bloklej subtitle select, to chce odstranit prohibited user operations, zrovna shrink to treba umi, nebo dvd decrypter...

Skusal som, nepomohlo.
Inak su to ruske filmy s anglickymi titulkami:
Moskva slzam neveri a Mala Viera.

Je to taka rarita ....

clee
15-03-2005, 01:14
no tak reauthor, demux a muxnout v necem zpatky

stayman
15-03-2005, 06:35
MarianL

Vypni ich = 2x klik na hlavny film a tam v tom okne ich najdi/najet na ne mysou, napr. to budu druhe 0-1-1-0 a daj DISABLE) v PgcEdite ... Ak ani to nepomoze, musis najst podmienku kde su zapnute, bude tam na konci riadku ",on"..

mirekv
15-03-2005, 07:35
To by snad mohlo jít i v Ifoeditu, změnit titulkům nějaký parametr.

stayman
15-03-2005, 08:02
To by snad mohlo jít i v Ifoeditu, změnit titulkům nějaký parametr.

No ak to vies tam, tak aj tak :-D