Zobrazit plnou verzi : Odstranenie titulkov
Aj ked tusim odpoved, pre istu sa spytam.
Mam film, kde su titulky priamo v obraze (pocul som od niekoho vyraz "vyleptane") t.j. nedaju sa vypnut. Daju sa nejako taketo titulky odstranit, aby som ich mohol nahradit normalnymi titulkami, ktore sa budu dat aj vypnut ?
MarianL
Aplikovat nějaký delogo filtr, jsou i takové, které se dají časovat, ovšem tuhle piplačku ti teda nezávidím.
Aj ked tusim odpoved, pre istu sa spytam.
Mam film, kde su titulky priamo v obraze (pocul som od niekoho vyraz "vyleptane") t.j. nedaju sa vypnut. Daju sa nejako taketo titulky odstranit, aby som ich mohol nahradit normalnymi titulkami, ktore sa budu dat aj vypnut ?
Nemas to nahodou nejaku nahravku z DVB ? z TEQUILY alebo pod.?
Najjednoduchsie riesenie je tam dat nove titulku s okrajom aby ich bolo dobre vidiet.
MarianL
Aplikovat nějaký delogo filtr, jsou i takové, které se dají časovat, ovšem tuhle piplačku ti teda nezávidím.
hmm, ziadna piplacka nebude. osediviet sa aj inym sposobom :-D
Ako vies ze su "vypalene" ? Nie su to len titulky nastavene na "on" ? :-?
Ako vies ze su "vypalene" ? Nie su to len titulky nastavene na "on" ? :-?
Ked to natiahnem do DVDShrinku, tak tam nie su ziadne titulky, ale ked pustim film, tak titulky idu a nedaju sa nijako vypnut (aniv PC ani v stolnom prehravaci).
nejspis bloklej subtitle select, to chce odstranit prohibited user operations, zrovna shrink to treba umi, nebo dvd decrypter...
nejspis bloklej subtitle select, to chce odstranit prohibited user operations, zrovna shrink to treba umi, nebo dvd decrypter...
Skusal som, nepomohlo.
Inak su to ruske filmy s anglickymi titulkami:
Moskva slzam neveri a Mala Viera.
Je to taka rarita ....
no tak reauthor, demux a muxnout v necem zpatky
MarianL
Vypni ich = 2x klik na hlavny film a tam v tom okne ich najdi/najet na ne mysou, napr. to budu druhe 0-1-1-0 a daj DISABLE) v PgcEdite ... Ak ani to nepomoze, musis najst podmienku kde su zapnute, bude tam na konci riadku ",on"..
To by snad mohlo jít i v Ifoeditu, změnit titulkům nějaký parametr.
To by snad mohlo jít i v Ifoeditu, změnit titulkům nějaký parametr.
No ak to vies tam, tak aj tak :-D
vBulletin v4.1.12, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.