Zobrazit plnou verzi : DVB-T a DVB-C ?
Uvazujem o DVB-T karte do PC ale mam v tom uz riadny chaos, existuju karty s analog. tv a DVB-T - to sa mi celkom pozdava ale co kombinacia DVB-T a DVB-C ? Na DVB-C sa nejak zabuda... Takze sa chcem spytat
- existuje PC karta s kombinaciou DVB-T a DVB-C ?
- fungovalo by DVB-C na DVB-T karte a naopak? (viem ze medzi DVB-S a DVB-T je velky rozdiel ale co DVB-C ?)
- existuje vobec DVB-C karta do PC?
Mam uz kartu Skystar 2 (DVB-S) a vela TV/DVB kariet v PC mat nemozem a chcel by som prijimat aj pozemne TV... Vdaka za akekolvek informacie.
Mám nepříjemný dojem, že se DVB-C ani nerozjelo. Jesli jo, tak mě oprav.
o dvb-c se u nas ani neuvazuje zatim, kazdopadne existujou stolni prijimace s vice tunery, dreambox 5620 ma vsechny (c, s, t) tusim, ma i moznost pripojeni k pc a tudis i pretazeni nahranejch dat, o pci nevim
Vraj existuje karta od Technisat - CableStar ale ta mi asi nepojde spolu so SkyStar 2 (podla toho co som tu cital).
Viem ze DVB-C este nefunguje ale ide mi o to aby som nekupil (predsa len este pomerne drahu) DVB-T kartu na 4-5 programov a potom musel kupovat dalsiu DVB-C... A to by som uz mal 3 DVB karty v PC, takze by mi to spolu asi len tazko islo.
mam ten pocit ze jsem cetl ze karneval testuje dvb-c vysilani normalne...je to uz tak pul roku...
ted me napada dvb-c staci snad stejnej tuner jako na dvb-t ne? vzdyt i s obyc analog TV se da naladit signal jak z kabelu tak z eteru, mozna placam totalni ptakovinu ale prijde mi to logicky, jedinej rozdil muze bejt v nakym napeti co je v kabelu
clee
DVB-T a DVB-C nejsou kompaktibilní, oba sice používají MPEG-2, ale další zpracování je jiné. DVB-T je specifické např. užitím "ochranných intervalů", umožňujících souběžný příjem z různě vzdálených a tedy časově posunutých zdrojů (více vysílačů, odrazy), což u kabelovky není nutné, stejně tak šířka pásma, frekvence apod.
mam ten pocit ze jsem cetl ze karneval testuje dvb-c vysilani normalne...je to uz tak pul roku...
Ano - Karneval DVB-C testuje a letos by ho měl rozjet pro veřejnost. Každopádně ale s nákupem nějaké karty nebo receiveru bych počkal (přece jenom parametry DVB-C nikdo nezná, takže kompatibilita je s velkým otazníkem).
a kua, na tohle sem zapomel
Taky si myslím, že kabelovky to už "vaří" a čekají na okamžik, až to vypukne. Zatím je pro ně zajímavější poskytování internetu. Tím na sebe nabalí víc zákazníků, kterým pak nabídnou i DVB-C...
dreambox 5620 ma vsechny (c, s, t)
Clovece, kde jsi videl teckovej (DVB-T) Dreambox? :-? Sem s nim! :-!!!
http://www.omko.cz/?uid=6a4b6efe91b5c2d3&lg=cz&idm=stech&id=dreambox
ale moc to nechapu pisou tam Podporované standardy (DVB-S, DVB-C, DVB-T) ale nic vic :-I
Ale ja to chapu. To S na konci oznaceni vsech Dreamboxu znamena, ze maji jen a pouze DVB-S tuner :-(
samotny kabelovy prijimace sem nasel, kombinace asi nikdo nedela
http://www.omko.cz/index.php?uid=959c600b26c01cc0&lg=cz&idm=katalog&sub=katalog&subidm=DVC
vBulletin v4.1.12, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.