Zobrazit plnou verzi : Přijímače a recenze pro DVB-T (informace)
Ivo Mašek
27-02-2005, 09:43
Veškeré přijímače a recenze na přístroje pro pozemní vysílání (DVB-T) najdete na této adrese:
www.digitalnitelevize.cz/magazin/dvb-t/prijimace/1
Ivo Mašek
27-02-2005, 12:25
A že sem ten odkaz "někdo" už 100 let dával, že. To strašně uživatelům pomůže, když je někde něco 100 let, ale oni o tom neví. :-(
ODSakEda
27-02-2005, 13:30
Ivo Mašek tak tak-každej rok uvidí spousty dětí Mrazíka poprvé, neb generace je jen jedna a to průběžná! (každou sekundu a se někdo rodí a umírá!...) a přesto se subjektivně někdo rok co rok podivuje, proč jej zase v TV dávaj, vždyt jej již loni dávali?!...
Takže: omílat omílat a omílat furt dokola :-) (kdo už ví at to znova nečte, není jen on a jeho ego!)
jo vodkaz je tady vlevo pod doporucujeme
Ivo Mašek - "clee" Ti to napsal i za mně, pokud si někdo prohlídne na tvfreak víc, než jen nadpis, případně se skutečně zajímá o digitální televizi, na digitalnitelevize.cz se dostane celkem snadno a přirozeně.
ODSakEda - podle týhle logiky by stačilo natočit omezený počet pořadů a každej rok je pustit znovu od začátku - to se divím, že to ještě nikoho krom Tebe nenapadlo, dalo by se tím ušetřit spoustu peněz, že jo?
Proč nejsem vašimi reakcemi překvapen? 9-)
exTNT
Pro slepičí quoč! :-E
mno kdybych to mel spocitat, jakoze tolik casu fakt nemam, pravdepodobne bych dosel k tomu ze vic jak 50% prispevku na tomhle boardu nepodava zadnou informacni hodnotu, je zbytecnejch nebo dokonce otravnejch, je zvlastni ze pred vic jak rokem a pul bylo tohle forum cisty a to bez moderatoru, chodil jsem sem kazdej den a kazdej den jsem se dozvedel neco novyho z oblasti digitalniho videa, ted se tu dozvim tak maximalne ze nekdo vyrabi strivka na burty v diskuzi o problemech s PC, ale na tohle tema uz psal mockrat
njn, tomu ale bohužel nezabráníš - ovšem jak taky, když jdou moderátoři příkladem? :-E
Jináč, aby to bylo zase trochu k tématu: chystám se na dovolenou, tak jsem si připravil automatické nahrávání z DVB-T - všechno je naprogramovaný, komp v hibernaci, spolehlivě se probouzí a zase usíná a krom jiného jsem v pluginu "Video Recorder" (DVBViewer, TechniSat AirStar2) nastavil "Vypnout přehrávání a/v u naprogramovaného nahrávání". Pak jsem se kouknul, jak se to líbí procesoru a zjistil jsem, že jestliže při nahrávání se zapnutým a/v je vytížení totožné, jako při pouhém sledování TV (cca 20 %, běh naprázdno cca 5 %), pak při vypnutém a/v je zatížení procesoru prakticky totožné, jako při běhu naprázdno - kolísá mezi 5 - 10 %...
Nahrávám do *.ts, takže je to poměrně dost logické - komp prostě jenom zapisuje data na disk a nic s nima nedělá, ale i tak mě to příjemně překvapilo.
Jen pro upřesnění: AMD Athlon XP 3200+, 1 GB RAM.
clee
Nikdo tě to nenutí číst. A myslíš, že já jsem nadšenej z http://www.tvfreak.cz/forum/showthread.php?t= To prozměnu nemá informační hodnotu zase pro mě. :-k
ja toho taky vetsinu nectu, ale nekdy se tomu proste nevyhnu, od ceho je pokec kdyz si resite pomalu soukromy zalezitosti v kazdy druhy diskuzi
clee
tomu se prostě někdy nevyhneš, taky se to snažím omezovat.
ale da, kdyby to nekdo postihoval tak se tomu vyhnes a rad
banan nebo zakaz postovani neni zrovna prijemna vec
@clee - nic proti ale ty si tu uz tiez off topic, ja cakam ze mi niekto odpovie na moj prispevok ale vy tu riesite len nepodstatne veci, pozrite sa trocha nizsie :-)
ja vim ze sem krute offtopic, komentuju zbytecnej post...
vBulletin v4.1.12, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.