PDA

Zobrazit plnou verzi : Technisat CableStar HD 2 červená čára

imported_JiVa
18-11-2010, 22:15
Po instalaci Technisat CableStar HD 2 je obraz přesně v polovině rozdělen červenou tenkou čárou. Objevuje se to jak v DVBvieweru TE2 tak i ve WMC s DVBLink (20denni verze). Testuji to na UPC Digi. Zatim jsem si nepořizoval CI kartu, chtěl jsem to jen vyzkoušet a nekodovanych programech. Zkoušel jsem přeinstalovat drivery, ale nepomohlo to. Nesetkal se někdo s timto problemem?
Konfigurace:
win 7(64bit), 4GB paměť, ATI Radeon HD4800

Saxel
19-11-2010, 08:05
Zkusil jsi jiný dekodér mpeg-2? V DVB Vieweru jde nastavit 2 různé různé dekodéry a pak je za běhu přepínat. Jsem taky čerstvým majitelem CableStar HD 2 a obraz je bez vad. Zkoušel jsem dekodéry MainConcept (z instalačního disku) a ffdshow (ten mi přišel lepší).

panasonic650
19-11-2010, 08:39
Este mozno rada nechat ten obraz nahrat a skusit pustit cez player ci to bude to iste. U DVB-S sa tusim uklada priamo strem a tak po prehrani dat inde by to nemalo byt zavisle od codecu na danom pocitaci... ci ?

imported_JiVa
21-11-2010, 19:40
Díky moc, je to vyřešeno. Objevilo se to i v uložených záznamech, ale ale i v nenahraných touto kartou. Bylo to špatnymi drivery videokarty.

COOLGUY
29-03-2011, 20:54
sorry, přiživím se..
v souvislosti s PC kartami všude píší tuto větu:

zákazníci, kteří hodlají použít tento CA modul v CI kartách v PC upozorňujeme, že majitelé vysílacích práv placených televizí nemají většinou vykoupená práva pro příjem těchto programů na PC a proto nemůže garantovat funkcionalitu v těchto koncových zařízeních.

wtf? ctkj? je to pouze právnická floskule, nebo věta kterou se někdo kryje, anebo se fakt muze stat že program nepobezi na PC karte...jde mi o UPC program, chci zkusit dvb c tuner kartu, díky.

- btw nerozumim ty vete je asi blbě gramaticky..majitelé...nemají...proto nemůže garantovat
kdo nemuže co garantovat. Prodejce čeho, modulu? Conax karty? TV tuner karty?
díky..uvítám reakce lidí kteří rozchodili jakoukoliv PC kartu dík

mates608
19-06-2011, 21:08
Po instalaci Technisat CableStar HD 2 je obraz přesně v polovině rozdělen červenou tenkou čárou. Objevuje se to jak v DVBvieweru TE2 tak i ve WMC s DVBLink (20denni verze). Testuji to na UPC Digi. Zatim jsem si nepořizoval CI kartu, chtěl jsem to jen vyzkoušet a nekodovanych programech. Zkoušel jsem přeinstalovat drivery, ale nepomohlo to. Nesetkal se někdo s timto problemem?
Konfigurace:
win 7(64bit), 4GB paměť, ATI Radeon HD4800

Příčina červené čary je ,že máte v ati catalist zapnutý video demo mode to rozdělí přehrávane video na 2 poloviny

Patt1
29-08-2011, 11:58
Zdravím, tiež som sa stal majitelom tejto karty a akosi ju nedokazem v PC rozbehat. Mohol by mi niekto venovat cas a pomoct s jej ozivenim? Problem je v tom, ze po vlozeni do PC ju windows ani nenajde. Moja zostava je nizsie... Predpokladam, ze ako prve budem potrebovat nove drivery, lenze tie na CD akosi nefunguju tak, ako by mali. Ma tu niekto overene a vyskusane drivery? Este poznamka, PC je nanovo naformatovany a okrem zakladnych ovladacov na grafiku, dosku a zvukovku tam nic ine nie je.

TEC 65 in 1
EVGA X-58 SLI-FTW3
Creative X-Fi Elite Pro
ATI Radeon HD 5850, 2GB DDR5
Windows 7 Ultimate-64 bit, build 7600
Intel® Core™ i7 processor, X 980 - 3,33GHz
LG Blu-ray/HD DVD GGW-H20L LS, SATA, čierna
12 GB DDR3 10600 MHz CL8-8-8-24 KINGSTON HyperX BOX
2 x SAMSUNG 320 + 4 x WESTERN DIGITAL Caviar GP 1000GB

Pitomec
29-08-2011, 12:07
http://www.technisat-daun-fs.de/downloads/soft/soft_1.3_cablestar_hd_2_(incl._dvbviewer_te2)_6792 .zip

Patt1
31-08-2011, 19:33
Ani tento a ani iný ovládač zo stránky výrobcu mi nefunguje.

Saxel
01-09-2011, 07:56
1. Je karta správně namontovaná?
2. Vidíš ji ve Správci zařízení jako neznámé zařízení?
3. Zkusils ji v jiném PC?