PDA

Zobrazit plnou verzi : Kde sa stratil výsledok_

imported_Omega
16-02-2005, 19:57
Previedol som AVI pomocou DVD2SVCD do formátu vcd .Celý proces prebehol bez problémov, v log som prečítal "Conversion done",avšak v zadanom adresári (DVD2SVCD - Movie) som nenašiel výsledný súbor mpg.Boli tam len všetky ostatné medziprodukty! Pokus som zopakoval s rovnakým výsledkom. Kde som spravil chybu?

danken
16-02-2005, 21:43
dal si zmazat nepotrebne subory a tak sa mpeg stratil ale budes mat uz hotove IMAGE tak to pohladaj a napal

imported_Omega
01-03-2005, 17:55
Máš pravdu,našiel som medzi výslednými súbormi aj súbor Vcd Image CD1,je to súbor BIN. Možno som hlúpy,ale čo s tým? Nejde to otvoriť (prehrať) ani napáliť !!! Poraďte mi,prosím!!!

imported_Omega
01-03-2005, 17:56
Máš pravdu,našiel som medzi výslednými súbormi aj súbor Vcd Image CD1,je to súbor BIN. Možno som hlúpy,ale čo s tým? Nejde to otvoriť (prehrať) ani napáliť !!! Poraďte mi,prosím!!!

Fantas!
02-03-2005, 12:02
Omega - musis si stahnout treba Daemon tools, nebo asi nej je ALCOHOL 120%. Jeden z techto programku si nainstaluj a oni ti nainstaluji virtualni CD rom. V tom programu namountujes(nactes) ten soubor Vcd Image CD1.bin a data se ti objevi na te nove CD-ROMce...
Myslim ze to zvladne kazdy... :-!!!

imported_Omega
24-05-2005, 10:20
Fantas ďakujem za radu.Mám Alcohol 120%,natiahol som ten súbor Image.bin a v tej virtuálnej CD-ROM-ke sa objavilo 5 zložiek s datami.Čo ďalej? Skúsil som to napáliť cez Alcohol,išlo to,ale CD sa nedá pozerať-spustiť. Ako sa to celé premení na klasické VCD ? Asi som fakt hlúpy.

Fantas!
24-05-2005, 10:56
Omega- ve virtualni mechanice se ti objevily dane soubory a adresare. Pokud otevres treba PowerDVD tak v nem dej otevrit video z te virtualni mechaniky a video by melo byt prehrano. Potom v neru dej kopirovat z virtualni mechaniky "on the fly" zaskrtni a pal... B-)

imported_Omega
24-05-2005, 12:05
Fantas ďakujem.Prehrať by to už šlo na PC.Nie je mi jasné to posledné: "v Neru daj skopírovať z virtuálnej mechaniky "on the fly" zašktrni..." Ako a kde je to "on the fly"? Keď som označil všetkých 5 zložiek z virtuálnej mechaniky,pri analýze to Nero nezobralo.Mám označiť všetky zložky? EXT,MPEGAV,VCD atď ? Vopred ďakujem a nehnevaj sa.

imported_Omega
24-05-2005, 12:05
Fantas ďakujem.Prehrať by to už šlo na PC.Nie je mi jasné to posledné: "v Neru daj skopírovať z virtuálnej mechaniky "on the fly" zašktrni..." Ako a kde je to "on the fly"? Keď som označil všetkých 5 zložiek z virtuálnej mechaniky,pri analýze to Nero nezobralo.Mám označiť všetky zložky? EXT,MPEGAV,VCD atď ? Vopred ďakujem a nehnevaj sa.

imported_Omega
24-05-2005, 12:20
Už je všetko OK.Ďakujem!!

Fantas!
24-05-2005, 12:41
neni zac... 8-)