Zobrazit plnou verzi : Technologická záruka na Vegas Pro 10
honza1881
08-09-2010, 16:06
Zdar lidi,
jestli čekáte na Vegas 10, tak jako já, kupte si devítku za výprodejovou cenu a verzi 10 dostanete zdarma. Aspoň tak to tvrděj tady:
http://www.erpea.cz/news/kupte-sony-vegas-pro-9-dnes-a-mate-verzi-10-zdarma-a-70.html
Volal jsem tam a potvrdili mi, že je to pravda. Tak jsem to radši hned koupil, než tu akci zrušej.
jarino1978
08-09-2010, 16:34
no neviem. zatiaľ som žiadnu zmienku o Sony Vega Pro 10 ani nepostrehol...
Skoro bych to tak tipl, že autor tohoto "dotazu" je nějakej přiblblej dealer a snaží se nalákat lidi na ten podvod z odkazu :-k
Vegas je plny chyb , poriadne nefunguje .. za to by som nedal ani zlamanou gresli :)
jarino1978
08-09-2010, 20:50
http://www.youtube.com/watch?v=GvMsyuuiNgU
antizmrd
09-09-2010, 15:06
Skoro bych to tak tipl, že autor tohoto "dotazu" je nějakej přiblblej dealer a snaží se nalákat lidi na ten podvod z odkazu :-k
nerozumím tomu, proč by to měl bejt podvod, ty o tom něco víš?
ještě jsem se na ně díval a vypadaj, že to je ok, jsou registrovaný jako distributor Sony na jejich webu, dělaj i jiný značky, maj pevnou adresu, nikde jsem na ně nenašel žádný špatný reference na webu, v registru dlužníků nejsou... fakt nevím, co tě vede k tom, že je to podvod. Máš k tomu nějakej důvod nebo jen plácáš?
antizmrd
09-09-2010, 15:11
YouTube- FREE Sony Vegas Pro 10 (http://www.youtube.com/watch?v=GvMsyuuiNgU)
jen tak na okraj, to video odporuje pravidlům tohoto fóra...
antizmrd
09-09-2010, 15:13
Zdar lidi,
jestli čekáte na Vegas 10, tak jako já, kupte si devítku za výprodejovou cenu a verzi 10 dostanete zdarma. Aspoň tak to tvrděj tady:
http://www.erpea.cz/news/kupte-sony-vegas-pro-9-dnes-a-mate-verzi-10-zdarma-a-70.html
Volal jsem tam a potvrdili mi, že je to pravda. Tak jsem to radši hned koupil, než tu akci zrušej.
Ty jsi tam byl osobně nebo sis to nechal poslat? Máš to už doma? Napsali ti třeba na fakturu, že tu tech. záruku dostaneš nebo to je jen per huba?
nerozumím tomu, proč by to měl bejt podvod, ty o tom něco víš?
ještě jsem se na ně díval a vypadaj, že to je ok, jsou registrovaný jako distributor Sony na jejich webu, dělaj i jiný značky, maj pevnou adresu, nikde jsem na ně nenašel žádný špatný reference na webu, v registru dlužníků nejsou... fakt nevím, co tě vede k tom, že je to podvod. Máš k tomu nějakej důvod nebo jen plácáš?Slibovat bezplatný upgrade na produkt, který ještě vůbec není v prodeji, to tím podvodem dost silně zavání. A vůbec celá nabídka je na webu dělaná dost podivně, protože proč rovnou nenabízí ten Vegas Pro 10, ale motají do toho tu verzi 9?!
jarino1978
09-09-2010, 15:59
jen tak na okraj, to video odporuje pravidlům tohoto fóra...
nie neodporuje. iba dokazuje, že je to len FAKE !
antizmrd
09-09-2010, 17:39
Slibovat bezplatný upgrade na produkt, který ještě vůbec není v prodeji, to tím podvodem dost silně zavání. A vůbec celá nabídka je na webu dělaná dost podivně, protože proč rovnou nenabízí ten Vegas Pro 10, ale motají do toho tu verzi 9?!
No já nevím, ale to je běžná praxe, že když se blíží uvedení nové verze, tak se garantuje nějaký čas předem přechod na novou verzi zdarma. Dělá to Microsoft a spousta dalších firem právě před tím, než je nová verze uvedená na trh.
tímhle jsi mě zrovna nepřesvědčil
---
např BorisFX zde:
http://www.erpea.cz/news/boris-fx-predstavuje-program-boris-red-verze-5-a-67.html
a v originále zde:
http://www.borisfx.com/press/RED5.php
když už si s tím mám dát práci...
antizmrd
09-09-2010, 17:53
nie neodporuje. iba dokazuje, že je to len FAKE !
Fake: padělaný, falešný, nepravý, napodobený
nerozumím, kdo, nebo co je padělek?
jarino1978
09-09-2010, 18:12
videl si to video poriadne ?
No já nevím, ale to je běžná praxe, že když se blíží uvedení nové verze, tak se garantuje nějaký čas předem přechod na novou verzi zdarma. Dělá to Microsoft a spousta dalších firem právě před tím, než je nová verze uvedená na trh.
tímhle jsi mě zrovna nepřesvědčil
---
např BorisFX zde:
http://www.erpea.cz/news/boris-fx-predstavuje-program-boris-red-verze-5-a-67.html
a v originále zde:
http://www.borisfx.com/press/RED5.php
když už si s tím mám dát práci...Že by někdo garantoval přechod na vyšší verzi zdarma (navíc když ta verze ještě vůbec není na trhu), to teda slyším poprvé v životě a nevšiml jsem si u MS, že bych si koupil W XP nebo Vista a někdo mně garantoval, že dostanu následující Widle (tj. W7) jako upgrade zdarma (nebo že když si koupím Home, tak mně dají zadarmo Ultimate) 9-) A že si na webu nějaký soukromý s.r.o. cosi napíše, tomu se dá věřit asi stejně jako předvolebním slibům :-(((
Pitomec : bolo to tak .. par mesiacov pred prichodom Visty , si pri kupe XP mohol zadarmo upgradovat na Vistu ..
Že by někdo garantoval přechod na vyšší verzi zdarma (navíc když ta verze ještě vůbec není na trhu), to teda slyším poprvé v životě ...
Ale jó, není to tak neobvyklé. Jsou firmy, které mají v licenční smlouvě, že po určitou dobu od koupě SW (např. 6 měsíců) má uživatel nárok na bezplatný upgrade.
Mě v tomto konkrétním případě spíš vadí to co psal Pytkin, že jsou ve Vegasu chyby a nedostatky, které se s ním táhnou už několik verzí, jako přetékání paměti, omezená kompatibilita a uzavřenost video a audio formátů, omezený smart rendering, ... ale kdo ví, třeba budoucí verze překvapí.
Pitomec : bolo to tak .. par mesiacov pred prichodom Visty , si pri kupe XP mohol zadarmo upgradovat na Vistu ..Takovou nabídku bych chtěl vidět, jediný co bylo zadarmo byl downgrade z Visty na XP, ale opačně jsem skutečně nic takovýho nikde nezaregistroval...
Ale jó, není to tak neobvyklé. Jsou firmy, které mají v licenční smlouvě, že po určitou dobu od koupě SW (např. 6 měsíců) má uživatel nárok na bezplatný upgrade.
Mě v tomto konkrétním případě spíš vadí to co psal Pytkin, že jsou ve Vegasu chyby a nedostatky, které se s ním táhnou už několik verzí, jako přetékání paměti, omezená kompatibilita a uzavřenost video a audio formátů, omezený smart rendering, ... ale kdo ví, třeba budoucí verze překvapí.Ještě pochopím bezplatný upgrade v rámci jedné verze SW, ale abych dostával něco zadarmo a navíc u editačního softu, to sem teda fakt ještě nezažil. A to editační soft kupuju od roku 1999 a jediné co kdy bylo, tak sleva na další produkt.
no neviem. zatiaľ som žiadnu zmienku o Sony Vega Pro 10 ani nepostrehol...
uz to tam je
http://www.sonycreativesoftware.com/vegaspro10
Takovou nabídku bych chtěl vidět, jediný co bylo zadarmo byl downgrade z Visty na XP, ale opačně jsem skutečně nic takovýho nikde nezaregistroval...
skutocne to tak fungovalo .. ver mi :)
LOPOLO_2
11-09-2010, 02:29
Vegas je plny chyb , poriadne nefunguje .. za to by som nedal ani zlamanou gresli :)
Jakou chybu myslis? Zajimalo by me to, protoze ho pouzivam a nikdy jsem nemel problem.
jarino1978
11-09-2010, 07:38
uz to tam je
http://www.sonycreativesoftware.com/vegaspro10
no sláva. ale čo sa týka zmien a noviniek, tak teda nič moc. hlavné, že je tam to pošahané 3D....:-k
jarino : jo jo .. len modne novinky , ktore su uplne na nic ..
Jakou chybu myslis? Zajimalo by me to, protoze ho pouzivam a nikdy jsem nemel problem.
Napriklad nefunguje riadenie z declinku .. Vegas nevidi betacam .. to nefunguje vo verziah 5,6,7,8 (v starsich som neskusal ) ..
Dynamic ram je nepouzitelna vec .. teda pouzitelna na RAM preview ale potom to musis vypnut ,lebo seka preview , ked sa zaplni alokovana pamat ..
Vegas nevie vyuzit naplno procesor .. Trebars MPEG2 mi bezi tak na 30% .. MPEG4/AVC tak na 60% .. atd ..
atd atd ..
Takovou nabídku bych chtěl vidět, jediný co bylo zadarmo byl downgrade z Visty na XP, ale opačně jsem skutečně nic takovýho nikde nezaregistroval...
Já jsem vloni kupoval dva firemní PC s Window Vista, s možností downgradu na WinXP Profesional a následnou bezplatnou možností přechodu na Win7.
I když zatím běhám na firmě jen na XP, ty Win7 už mám stažené a zaregistrované, takže až mne to donutí přejít ty dvoje už nebudu platit a jen nainstaluju (respektive přepíšu Ghostem z uloženého obrazu).
Bylo to ale časově omezené, těsně před vydáním nového operačního systému a záleželo odkud to PC nebo SW člověk kupoval, například u HP to bylo za manipulační poplatek 10 dolarů.
Takže z vlastní zkušenosti vím, že to možné je a zrovna u MS.
LOPOLO_2
11-09-2010, 15:02
Napriklad nefunguje riadenie z declinku .. Vegas nevidi betacam .. to nefunguje vo verziah 5,6,7,8 (v starsich som neskusal ) ..
Dynamic ram je nepouzitelna vec .. teda pouzitelna na RAM preview ale potom to musis vypnut ,lebo seka preview , ked sa zaplni alokovana pamat ..
Vegas nevie vyuzit naplno procesor .. Trebars MPEG2 mi bezi tak na 30% .. MPEG4/AVC tak na 60% .. atd ..
atd atd ..
aha.
Ze nevidi betacam je me osobne jedno, stejne to dneska neni nijak potreba. (alespon z my zkusenosti). O dynamic RAM nic nevim, asi jsem to pro praci nikdy nepotreboval a s tim vyuzitim procesoru mas pravdu ... ale neni to nahodou problem kodeku? Ta nova verze by v tomhle mohla mozna pomoct.
Chlapi, taky jsem si všimnul, že ne vždy je procesor vytížený stejně, ale u pár projektů mi fičel na Core Quad mezi 85-100%. Přitom většinou zatím dělám v PalDv na Mpeg2.
aha.
Ze nevidi betacam je me osobne jedno, stejne to dneska neni nijak potreba. (alespon z my zkusenosti). O dynamic RAM nic nevim, asi jsem to pro praci nikdy nepotreboval a s tim vyuzitim procesoru mas pravdu ... ale neni to nahodou problem kodeku? Ta nova verze by v tomhle mohla mozna pomoct.
Denne nahravame Betacamove kazety do televiizii .. Samozrejme pouzivame na to seriozny software v ktorom to funguje ..
Vyuzitie procesora pri vystupe je samozrejme vec kodeku , ale mozno aj nie .. Kodek je ale priamo sucastou Vegasu , takze za to moze Vegas .. Ci to v novej odstrania .. Uvidime .. Tieto problemy su tam davno a nijak sa neriesia ..
no nechajme sa prekvapit :)
Chlapi, taky jsem si všimnul, že ne vždy je procesor vytížený stejně, ale u pár projektů mi fičel na Core Quad mezi 85-100%. Přitom většinou zatím dělám v PalDv na Mpeg2.
ja pouzivam i7 ~ 2.6 GHz a pal DV mi rendruje do MPEG2 pri cca 30% zatazeni CPU .. data su na diskovom poli , pripojene 4G fibrechannelom .. 300MB/s idu v pohode .. bottle neck je vegas .. to je vidno aj na tom , ze ked ho pustim 3x , tak rendruje ~90-100% .. keby bolo dake uzke hrdlo trebars na diskoch , tak by sa to nezrychlilo .. ale co moze byt DV s 25mbps jake uzke hrdlo .. to moze ist aj z jedneho disku .. na to netreba ani pole .. Ramky je 12G v trojkanale .. to tiez nemoze byt problem ..
Mozno je problem 64bit .. to neviem .. mozno soudruzi ze sony udelali nekde chybu pri 64bite :)
jarino1978
11-09-2010, 19:32
Inak dosť užívateľov kritizujú práve 64 bit verzie, asi na tom niečo bude. Mňa osobne sklamala 9-tka, nebyť AVCHD , tak by som používal 8-čku. No vyskúšam aj tu 10-tku, ale podľa toho, čo bude v nej nového, tak ma vôbec neláka. Skôr mi príde na rozum to, že Sony Vegas sa pomaličky presúva do inej kategórie, na akú sme boli zvyknutý.
jarino : jo je to komercia .. najvacsie lakadlo ma byt 3D .. kto to potrebuje ? modna chujovina , ktoru nikto normalny nepotrebuje ..
jarino1978
11-09-2010, 19:39
no pôvodne som tam chcel presne vložiť ten názov : komercia... Fakt sa tam presúva. To 3D je úplná somarina, presne taká, ako sú, alebo budú 3D spotrebky. Som potom zvedavý, koľkým ľuďom bude bývať zle pri sledovaní z ich rúk natočeného 3D bez možnosti ovplyvňovať pri snímaní hĺbku záberu...
jarino : hlbka zaberu (paralaxa) , sa da menit pri snimani ..
jarino1978
11-09-2010, 19:55
resp. hĺbka , možnosť ovplyvniť 3D efekt. To umožňuje aj tá spotrebka od panasonicu ? Neviem si predstaviť, ako by som to v reále robil... Aby som musel komponovať záber pri každom pohnutí a pod.
Či ako ?
jarino : hej hej .. oznacuju to ako PARALAXA .. a mozes to lubovolne menit .. ved to je cele na tom divne .. ze tam mas jak hlbku ostrosti .. tak este aj "hlbku 3D efektu" .. urcite to je dost zlozite a chce to cvik naucit sa s tym pracovat , aby to malo daky zmysel .. i ked mne teda cely zmysel 3D pri takomto toceni uchadza ..
jarino1978
11-09-2010, 20:28
no veď práve. pre film dajme tomu. ale čo bude s tým robiť chudák amatér ?
LOPOLO_2
11-09-2010, 22:39
Denne nahravame Betacamove kazety do televiizii .. Samozrejme pouzivame na to seriozny software v ktorom to funguje ..
Vyuzitie procesora pri vystupe je samozrejme vec kodeku , ale mozno aj nie .. Kodek je ale priamo sucastou Vegasu , takze za to moze Vegas .. Ci to v novej odstrania .. Uvidime .. Tieto problemy su tam davno a nijak sa neriesia ..
no nechajme sa prekvapit :)
Mno vidis a ja dovaval do TV serii poradu uz jen jako data takze me betacam skutecne netrapi. nevim jak jinde ale v CT uz je to bez problemu a je to tak vlastne zbytecny.
To je fakt ze jsou soucasti vegasu, mno uvidime co s tim udelali.. ja myslel jestli nevis o vylozenych chybach.
lopolo : dost zavisi co dodavas .. vacsina televizii je schopnych zobrat hocico .. ked ale dodavas reklamu , na to ma kazda televizia firmu ktora sa jej o to stara .. ty maju nakupene betacamy a neakceptuju nic ineho .. to je ale jedno .. v kazdom pripade to vo vegase nefunguje a to je jedna z tych veci co ma serie .. uz 5 verzii sa tvaria ze to ide a pritom to nejde ..
a vylozena chyba je naprikladm ten dynamic ram ..
marcellom
13-09-2010, 08:51
Inak dosť užívateľov kritizujú práve 64 bit verzie, asi na tom niečo bude. .....Skôr mi príde na rozum to, že Sony Vegas sa pomaličky presúva do inej kategórie, na akú sme boli zvyknutý.
Taky mám pocit...kde jsou ty doby, co Vegas 8 dělala jak měla...kdyby raději zapracovali na smartrenderingu u AVCHD...to bych možná přechod na 10 zvažoval, ale 3D...???Až někdo budete mít V10, dejte vědět jak moc zrychluje rendering grafika...
honza1881
14-09-2010, 10:06
jarino1978: Tady máš zmínku o novým Vegasu 10
http://www.erpea.cz/news/sony-predstavuje-novy-vegas-pro-10-a-73.html
a výrobce ho prezentuje na svým webu, dokonce přímo na hlavní stránce http://www.sonycreativesoftware.com/
takže zjevně nejde o fake, vtip, blábol ani nic podobnýho
Pitomec: Jestli nevíš, jak to chodí, nebo nemáš aktuální informace, to je tvoje věc. Dokonce nemám nic ani proti svobodě slova, ale než začneš někoho osočovat z podvodu, ověř si nejdřív fakta. Taky by tě ta firma mohla zažalovat pro pomluvu a hanobení dobré pověsti, což já bych teda na jejich místě udělal. Takovýhle záruky se běžně dávaj a tak nevím, co by na tom mělo být podezřelýho. I kdyby si tu akci vyhlásilo jen tohle soukromý s.r.o., co je na tom? Navíc mám od nich i písemně garantovaný - na kupním dokladu - že tu novou desítku dostanu, jakmile vyjde, takže vůbec nepochybuju, že ji dostanu, když tu akci takhle vyhlásili. Mimochodem, nikdo tě nenutí kupovat. Vložil jsem to sem pro ty, který by to mohlo zajímat, což ty asi nejseš, tak to prostě ignoruj a hotovo.
jarino1978
14-09-2010, 10:34
@honza : už sme na to prišli. to video bolo síce fake, ale to, čo si uviedol už fake nebol. Takže vďaka ti, za informáciu...
SmirickyT
20-10-2010, 17:43
Ještě pochopím bezplatný upgrade v rámci jedné verze SW, ale abych dostával něco zadarmo a navíc u editačního softu, to sem teda fakt ještě nezažil. A to editační soft kupuju od roku 1999 a jediné co kdy bylo, tak sleva na další produkt.
Je to úplně běžné. Já jsem si koupil Avid Media composer 2.8 a protože asi za dva dny byla venku verze 3.0. Dostal jsem zdarma přechod na verzi 3.0, jako download.
Od té doby Avid uvedl čtyři dalši verze a vždycky je tam "technologická záruka" že pokud jset si to koupili během posledních třech měsíců, tak máte nárok na přechod na vyšši verzi zadarmo.
U verze 5.0 Avid nabízel na webu ať lidi nečekají a koupí si zrovan teď 4.5, že až bude nová verze na trhu tak ji dodají.
To samé nabízi MS teď s Office 2011 na Maca, ještě nejsou na trhu, ale ať si koupíš 2008 hned. Obdobně Parallels, před dvěma měsícema s 5.0 -> 6.0 a třeba
Roland s audio editacnim SW Sonar. (http://www.cakewalk.com/mispecials/ dole na strance )
Od těchto firm to samozřejmě přebírají dealeři a nabízejí to na svých stránkách. Stejně jako tento. Není na tom nic divného. Amazon a BHPhoto jsou plný nabídek na nexistující SW i HW kterej teprve vyjde.
Třeba tady BH nabízí kameru která ještě není na trhu, že jí dodají hned jak bude:
http://www.bhphotovideo.com/c/product/731509-REG/Panasonic_AG_AF100_AG_AF100_Micro_Four_Thirds.html
Samozřejmě pokud Pitomec chodi nakupovat SW v krabicích do krámu, tak se s tím asi ještě nesetkal...
vBulletin v4.1.12, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.