Zobrazit plnou verzi : převod MOV - MPG 2, prosím jak
freeDingo
26-08-2010, 19:29
Chlapci stručně . Koupil jsem kamerku Contour HD. Ta dává MOV. A SONY Vegas MOV bere, ale bez zvuku. Jak nejjednodušeji a zdarma převézt MOV na MPG2, který Vegas bere i se zvukem bez potíží? S nějakou ztrátou kvality halt počítám......................Prosím cokoli. Dík.....Dingo
no asi by si sa mal pozriet , aky zvuk tam je .. ked to MOV pustis v Quicktime Movie PLayeri , tak zvuk hra ?
freeDingo
27-08-2010, 19:46
Možná jsem to špatně napsal. V počítači po stažení z kamery mi zvuk jde, ale VEGAS a PINNACLE ho neslyšej........................Proto potřebuju ten převod. ......................Díky Dingo
no teraz si to napisal este horsie .. v com ten zvuk ide ? v akom prehravaci ? ak vo VLC , tak je to logicke .. VLC ma vlastnu podporu quicktime .. a nemas ho nainstalovany , cize v inych programoch to hrat nemoze ..
vivid.sk
28-08-2010, 09:54
ako pise Pytkin .... bez ohladu na to aky kodek tam je (a kedze to neviem(e) tak to zistis cez mediainfo)...
Demuxuj stream na audio a video, audio mozes nasledne skonvertovat do wavu a nasledne naimportovat kam potrebujes.
vBulletin v4.1.12, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.