Zobrazit plnou verzi : Problém s videokamerou Canon MV600i
jankas_tvf
13-02-2005, 18:57
Mám problém a nevím co dělat. Mám tuto kameru asi rok a zatím vše v pohodě. Akorát včera jsem chtěl natáčet a při režimu CAMERA v hledáčku (i na LCD) je černá obrazovka. Prostě tam není to co chci natáčet. Datum a různé nastavení tam jsou, ale obraz se nezobrazí. Přehrávat normálně jde. Neví někdo co s tím? Díky
Zkus sundat krytku objektivu... 8-)
jankas_tvf
13-02-2005, 22:16
To je teda rada. Asi mi tady nikdo nepomůže.
mám přesně stejný problém taky ji mám cca rok ale je to JVC :-I dnes jsem to sem napsal na forum ale asi koukam ze to bude bez odezvy :-(((
To je prostě Canon. Běž s tím do Servisu. Pitomec by Ti k tomu asi řekl víc.
Mám problém a nevím co dělat. Mám tuto kameru asi rok a zatím vše v pohodě. Akorát včera jsem chtěl natáčet a při režimu CAMERA v hledáčku (i na LCD) je černá obrazovka. Prostě tam není to co chci natáčet. Datum a různé nastavení tam jsou, ale obraz se nezobrazí. Přehrávat normálně jde. Neví někdo co s tím? Díky
tak co uz jsi neco zkousel nebo ne? Jeste pouzivas ke zpracovani PC nebo jen natacis?? Napadlo me jestli jsem neco nemohl nechtíc "nastavit" pres PeCko. :-I
kazda kamera na nastavenie ci chces kamerovat cez displey alebo cez hladacik..Mozno to mas niekde vypnute nie?V displeyi by to nemalo ist..
Potom problem mal aj znamy,ale on to mal iba vypnute...
takže už je opraveno 8-) prý vadné CCDčko :-R 3.800,- :-!!! 9-)
vBulletin v4.1.12, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.