PDA

Zobrazit plnou verzi : Export videa z After Effects & Premiere Pro

Blow
21-06-2010, 09:57
Ahoj vytvořil sem v Afteru (na muj vkus) celkem naročné (výpočetně) video,
je tam pár Participle pak nějaký Blury a Glow atd...
Mám to rozložený různě do Compozic.

A ted problém jak to nejlépe vyrenderovat?

Mám Renederovat přímo z Afteru nebo je lepší naimportovat do Premiery a pak vyrenderovat?

Chtěl jsem postupně renderovat jednotlivé kompozice a pak je složit ale renderování jednotlivých mi přijde stejně náročně (časově jako dlouho to renderuje) jako celku

Poraďte mi prosím jak nejlépe na renderování

Jinak používám CS3, HDV video a můj PC taky neni žádná superstar (Core 2 Duo P8400,3GB RAM, NVIDIA GeForce 9300GS)

dalizije
21-06-2010, 13:13
Jestli máš verzi CS3 Production nebo Master, tak by to mělo jít přes dynamic link naiportovat přímo do premiere. Ale vzhledem k tomu že máš celkem "slabé" PC, tak bych to vyexportoval jako HDV v Afteru a pak importoval do Premiere.

Blow
21-06-2010, 15:34
Jasný používám to přes dynamic link.
Zatím s tím videem nepotřebuju v Premieře nic dělat. Takže jen export do HDV
Já jen kvůli tomu že Premiera má lepší Export. nebo ne?

Hlavně mi ale jde o to, jak se to má správně dělat? Vyexportovat to pak mužu i na silnějším PCčku.

dalizije
21-06-2010, 15:46
Je zbytečný to hnát ještě přes Premiere, vyexportuj to rovnou z After.

MAKcz
22-06-2010, 16:53
Ahoj vytvořil sem v Afteru ... video,
... atd...

A ted problém jak to nejlépe vyrenderovat?

Mám Renederovat přímo z Afteru nebo je lepší naimportovat do Premiery a pak vyrenderovat?

Zdar, nejak nechapu jedinej duvod proc to cpat do Premiery kdyz to muzes renderovat z Aftru. To nejak nedava smysl, pokud nechces jeste neco resit v premiere. Takze bych to renderoval primo z AFX a pokud ti vadi, ze je to pomale a potrebujes to treba renderovat po castech, tak bych to renderoval do jednotlivejch frejmu (tga/png) pripadne neceho bezztratoveho jako bejval Huffyuv a pod. Teprve pak bych to hodil do Primosky/Aftru a udelal z toho finalni video.

Obejdes tim problem s nevhodne nastavenou kompresi, budes mit proste vyrenderovanej material v maximalni kvalite a pak si budes moci hrat s komresema vysledku.

Jinak cim vic CPU time lepe, takze casem upgrejd alespon na quadcora ;) pripadne to pocitat na vice masinach