PDA

Zobrazit plnou verzi : Pinnacle - problém po vypálení na DVD

TheRobin
07-06-2010, 11:36
Zdravím všetkých,
mám problém s ktorým si neviem rady a tak by som sa chcel spýtať skúsenejších. Už nejáky čas používam Pinnacle Ultimate 12 v ktorom raz za čas zosmolím nejaké video. Teraz naposledy som si urobil klasický projekt, na začiatku nejaké titulky, za tým fotky medzi tým nejaké prechody, menu a video. Všetko uložené v primárnej videostope. V počítači všetko fungovalo, prehrávanie pekne od začiatku, v menu keď som klikol na jednotlivé kapitoly tak to pekne skočilo na príslišné miesto. Ale po vypálení na DVD v prehrávači sa nezačalo prehrávanie od začiatku ale až od menu na ktorom ani nefungovali skoky na jednotlivé kapitoly. Proste sa začne prehrávať ako keby tam nebol žiadny úvod ani menu. Pinnacle aj XP SP3 mám aktualizované, niekoľko krát som skúšal preinštalovať Pinnacle, dával som tam aj Pinnacle 14 a stále to isté. Neviem čím to je ale pred tým to nerobilo. Všetko čo som zistil že v zobrazovači udalostí v časti aplikácie som našiel že súbor DvdMaker.dll v adresári Pinnaclepreastal pracovať. Neviem či to ale má súvislosť. Ďakujem za každú radu.