PDA

Zobrazit plnou verzi : UPC set-top-box blbne, prosím pomoc!!

hatasek
10-05-2010, 18:15
zdravim,
mam nasledujici problem - mam set top box od UPC a v televizi mi jaky koliv programy co mi normalne vzdycky chodily v poradku proste blbnou (seka se obraz, ze se nerozpozna nic, zvuk taky...) myslel jsem nejdriv, ze mohl odejit SCART ale kupodivu ocko a balicek HBO (HBO, HBO 2, HBO comedy) jdou uplne v pohode takze SCART jsem vyloucil...zapojeni v byte je nasledovne : z chodby vede kabel do zasuvky (data - tv) z data kabel k modemu na internet a z tv do obyvaku do televize, v nem je takova ta rozdvojka na koax a z ty rozdvojky vede kabel ke me do pokoje do set top boxu, kde mam svoji tv...diky moc predem za (pripadne) odpovedi

Pitomec
10-05-2010, 19:45
Zavolat na UPC ať ti pošlou technika, který to proměří.

beepee
10-05-2010, 19:52
Pokud ta TV v obýváku hraje normálně, tak je chyba na trase mezi ní a STB. Zkus připojit STB přímo v obýváku a jestli to bude v pořádku, tak je chyba buď v kabelu, nebo v rozbočovači. V 99% je to ten kabel (respektive konektor).
Když to nepomůže, tak toho technika. Pokud ovšem zjistí, že je chyba ve tvých rozvodech, zaplatíš zbytečný výjezd.

hatasek
10-05-2010, 20:21
Pokud ta TV v obýváku hraje normálně, tak je chyba na trase mezi ní a STB. Zkus připojit STB přímo v obýváku a jestli to bude v pořádku, tak je chyba buď v kabelu, nebo v rozbočovači. V 99% je to ten kabel (respektive konektor).
Když to nepomůže, tak toho technika. Pokud ovšem zjistí, že je chyba ve tvých rozvodech, zaplatíš zbytečný výjezd.

ok diky, zkusim ten STB dat k ty TV v obyvaku a jestli pojede vymenim kabel...aspon se mam v cem hrabat o vikendu :-)

hatasek
10-05-2010, 20:33
a jeste jsem si vzpomnel, ze ten kabel co mi vede do STB z ty TV z obyvaku tak docela kope :-D to by asi nemel co?

|Mio|
10-05-2010, 21:58
Kopani je caste, pokud tam jsou CRT televize. Celkem nema smysl to resit.

Pokud nektere kanaly jdou tak je problem se vstupnim signalem. Vymena kabelu a toho rozbocovace by mela pomoct.