PDA

Zobrazit plnou verzi : Jaká kombinace Windows a Vegasu je nejlepší?

radek.kovacik
25-04-2010, 11:30
Zdravím,
vzhledem k tomu, že se tady na fóru množí dotazy typu "nefunguje mi Vegas", "padá mi Vegas při renderingu" a další, rád bych to obrátil a zeptal se (z důvodu prevence), jakou kombinaci Vegasu (typ a verze) a Windows máte vyzkoušenou jako nejspolehlivější?

Ptám se na to především proto, že si budu pořizovat notebook a rád bych na něm provozoval systém Windows 7 spolu s některou verzí Vegasu a chtěl bych dosáhnout toho, abych mohl bez problémů přenášet rozpracované projekty mezi notebookem a stolním počítačem, na kterém provozuji Windows XP (32 bit) a Vegas 9.0c (ten by bylo možno vyměnit za starší 8, pokud by se ukázal jako spolehlivější). Navíc je tam další úskalí ohledně pluginů (používám Prodad, Neat Video), neboť některé z nich (pokud mám správné informace) nejsou funkční pod 64 bitovou verzí Vegasu (nebo i Windows :-?). Co se týče zpracovávaného videa, zatím dělám s DV, v budoucnu pak zřejmě HDV.

Protože s jednotlivými verzemi Vegasu ani Windows nemám tolik zkušeností, zajímalo by mne, který typ Windows 7 (32 nebo 64 bit) a který typ a verzi Vegasu byste mi doporučili nainstalovat na ten noťas, aby byly splněny výše uvedené podmínky.