wincore
02-02-2005, 20:09
Dobry den,
Uz naky mesic resim problem s timto kodekem.
At mu nastavim jakykoliv bitrate, anebo velikost, vzdy si to nastavi po svem.
Pouzival sem verzi 1.0.2, nyni 1.0.3 a stejny problem, ikdyz enkoduji pod uctem administratora.
Enkoduji ve VirtualDub 1.5.10 , ale zkousel sem i VD 1.6b3, anebo VirtualDub Mod, vzdy se stejnym vysledkem.
Pritom kdyz pouziji DivX, VP62, tak tam to nastaveni posloucha dokonale a do vysledne velikosti se trefim presne. U XviDu nikoliv, a misto 350MB fajlu mi z toho udelal 548MB, pricemz bitrate sem mu jasne nastavil 1003kbps, audio 128cbr, vsechno 2pass. Zkousel sem misto bitrate v nastaveni kodeku dat velikost, a take zcela nefunkcni.
Proste me to neposloucha.
Dovedl by mi nekdo poradit v cem muze byt zakopan pes?
XviD nastavuju s QPEL a GMC, A@L5 nebo jak to tam je.
Dekuji.
Uz naky mesic resim problem s timto kodekem.
At mu nastavim jakykoliv bitrate, anebo velikost, vzdy si to nastavi po svem.
Pouzival sem verzi 1.0.2, nyni 1.0.3 a stejny problem, ikdyz enkoduji pod uctem administratora.
Enkoduji ve VirtualDub 1.5.10 , ale zkousel sem i VD 1.6b3, anebo VirtualDub Mod, vzdy se stejnym vysledkem.
Pritom kdyz pouziji DivX, VP62, tak tam to nastaveni posloucha dokonale a do vysledne velikosti se trefim presne. U XviDu nikoliv, a misto 350MB fajlu mi z toho udelal 548MB, pricemz bitrate sem mu jasne nastavil 1003kbps, audio 128cbr, vsechno 2pass. Zkousel sem misto bitrate v nastaveni kodeku dat velikost, a take zcela nefunkcni.
Proste me to neposloucha.
Dovedl by mi nekdo poradit v cem muze byt zakopan pes?
XviD nastavuju s QPEL a GMC, A@L5 nebo jak to tam je.
Dekuji.