Zobrazit plnou verzi : hladam majitela jvc gr-pd1
kto ju ma ? ozvite sa, prosim. potreboval by som nejake info.
dik
ODSakEda
14-02-2005, 23:23
denis a ty jimáš, nebo jen sháníš rady?! Zajímá mě totiž taky!
nemam ju. chcel som len info o rucke na prenasanie, ktora sa dava hore do sani. chcel som ju totiz pouzit na svoju kameru.
dnes uz viem, ze pasuje a stoji 3.500,- skk.
o tu kameru ako taku sa prilis nezaujimam. ked budem robit upgrade svojho parku, tak potom canon xl2.
Koupil jsem ji za 1600€ v internetovém obchodu www.majdic.at , ale ted se divam, ze uz stoji 1798€, ale porad lepsi nez za 112 000,- Kc. Je to jedina cenove dostupna skutecne progresivni kamera. Puvodne jsem chtel Sony FX-1, ale technologie Cine-like neni progressive a projevuje se stroboskopicky efekt s PD1 se lze nejvice približit klasickemu filmu bez stroboskopickeho efektu za slusnejsi cenu. Nez jsem ji koupil natocil jsem si kousky videa do notebooku u ochotnych prodejcu a porovnaval, oproti FX1 ma PD1 vic sumu a mirne pricne cary zpusobeny mpeg kompresi pri slabem osvetleni ma jen 1x 1/3 CCD s primarnim filtrem, ale vysledek je dle meho subjektivniho nazoru nejblize profi DVD, ale nejlepsi je vyzkouset vse sam, mne to trvalo 7 mesicu po prodejnach s notebookem.
ODSakEda
09-11-2005, 13:42
georgm -JVC byl vždy pionýr! (průkopník) :-)
VHS je systém od JVC, měl i nejrychlejší a mechanicky nejspolehlivější VHS recordery, má jako první dostupnou HD a rovnou progresívní kameru, má jako 1. nepáskovou kameru pro home použití a to konečně i v plném rozlišení 720x576! -kartovou (i když jde o nějaký Sandisc-tedy mikroHDD) -a dnes je mezi 1. s kamerami s HDD (asi z notebooků, a myslím kameru ručky i když existují pokusy s jakýmisi takykamerkami..., kde nejlépe si vedl asi Panasonic) pro amatéry (v profi běžné leta samosebooo)! I když zatím jen 720x576 nic nebrání po nástupu konkurence také s HDD a rozšířením větších LCD(TV), nahrávat na HDD v tom MPEG-2 v libovolném, tedyvětším rozlišení než 720x576, což je jen 0,4Mpx..., Televize JVC byly za již komančů v Tuzexu kvalitnější často než SONY a mnohem dostupnější, stejně tak suprovní přenosné kazetáky a minivěže JVC! :-) JVC je moje srdeční záležitost a to né ze zaslepenosti, ale dlouhodové, v mojim případě až dlouhověké :-D zkušenosti!
Ladis_tvf
09-11-2005, 13:55
Je to jedina cenove dostupna skutecne progresivni kamera.
Mozno v kombinacii s "cenove dostupna" to plati, ale chcem upozornit, ze Panasonic AG-DVX100 je tiez progresivna kamera.
vBulletin v4.1.12, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.