Zobrazit plnou verzi : umístění tlačítek ve vlastním DVD menu v P.Studiu 9+
imported_Lubos
28-01-2005, 06:50
při vytvoření vlastního menu pro DVD si rozmístním např. tlačítka s náhledem podle své posloupnosti, ale pak když chci jednotlivá tlačítka aktivovat přiřazením odkazní záložky v timeline tak se mi přehází pořadí. Pro ilustraci: předtavte si 11 tlačítek poskládaných ve tvaru elipsy kdy na spodním středu chci tlačítko pro odkaz C1 a pak pokračovat ve směru hod.ručiček až do C11. Program to ale celé přehází a tlač. pro C1 se stane tlač. na 10 hod. pak tlač. pro C2 je na 12 hod. a C3 na 1 hod. a C4 na 9 hod. Řešil už někdo tento fakt?
Děkuji za rady
Nemám momentálně nainstalovaný PS9, ale jedna verze( co se týče tlačítek) se mi chovala nestandardně.Buď to udělej znova, a pokaždé si to ulož. Případně mě napadá, že bys mohl jednotlivá tlačítka chytit myší a přesunout je na pozici, kterou potřebuješ.
Toto, a spousta jiných kulišáren, mě vedlo k tomu, abych si hledal jiný soft. :-)
imported_Lubos
31-01-2005, 06:30
změna pozice tlačítka je možná jen při editaci menu a tam se nedájí přiřazovat odkazy a když změním pozici tlačítka po přidělení záložky tak ztratí odkaz.
Zkus si nainstalovat poslední opravný patch.http://www.exac.cz/ , případně přeinstalovat, případně ... viz.výše příspěvek. :-)
Zkus si nainstalovat poslední opravný patch.http://www.exac.cz/ , případně přeinstalovat, případně ... viz.výše příspěvek. :-)
Ak mozem poradit tak neinstaluj poslednu betu. Ta ma strasne moc problemov. Ked tak len poslednu ostru verziu. 9.3.5.
Aj ked dnes vysla BETA 9.4.0.25, ktora riesi problemy 9.4.0.23c BETA. Este ale nie je odskusana. S betami su vzdy len problemy.
tohle sem řešil zezačátku taky, pak sem přišel na to, že se zkrátka kapitoly k tlačítkům přiřazují automaticky dle horizontální polohy, dá se to ale oblafnout tak, že si u konkrétního okna-tlačítka vpravo nacvakáš číslo kapitoly a dole na timeline nastavíš kapitolu ručně.
vBulletin v4.1.12, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.