Zobrazit plnou verzi : DVD do AVI
nick_tom
26-01-2005, 22:56
Nevím jak na to a s kterým prográmkem poradí mi někdo jak udělat AVI z DVD uložených na mém HDD. Zatím díky moc.Tom
toho je spousta, neb se to dělá už nějaký ten pátek
Někdo preferoval různé enkodéry - třeba Vidomi, údajně dokáže zpracovat přímo VOBy
Jinak klasika ja Gordian Knot - návodů je na internetu spousta
Miuvek: Přesně tak, Vidomi je "samoobsluha", u těch Vobů jen pozor na to, aby jsi to měl Decryptnutý na HDD jen se žádoucí audio-stopou (max. 2 u EnhancedAVI).
StD
Vidomi je dobrý, ale právě u těch zvukových stop jsem obvykle zazmatkoval. Později sem dělal postupem DVD2AVI->Avisynth (nebo vfapi)->VirtualDubMod. Audiostopu nakonec.
Proč zmatkovals? Přece když to necháš na Default bez resamplování, tak Lame nemá co zkazit?
No ne, třeba jinou stopu. Ovšem to taky byly začátky, to jsem ještě dělal do DivX! :-D
Budeš se možná divit, ale znám pár lidí, co nemají ani DVD mechaniku v PC... takže občas dělám souběžně DVD i XviD.
Já pak dělal SVCD. Stolní player má snad každý.
Já nejsem odpůrce DivX/Xvid (jako někteří bývalí kolegové :-D ), ale 2x by se mi to dělat nechtělo.
To jen u některých "specialitek", jako byl včera třeba vynikající filmeček Drei Tage in April (D, 1995, běžel na kanálech BW/SWR)...
Nějaký automaty jako Vidomi jsou na nic :-k Většinnou ani nevytvoří AVI s 5.1 zvukem :-k
Nějaký automaty jako Vidomi jsou na nic :-k Většinnou ani nevytvoří AVI s 5.1 zvukem :-k
Ale Dr.DivX 1.0.6 vytvori aj s AC3 a dokonca aj vie zvysit uroven zvuku \/
nick_tom
27-01-2005, 21:53
a nepodaří se to :-( Protože jsem si chtěl udělat zálohy DVD na AVI a nemám DVD vypalovačku tak jsem DVD Shrinkem 3.2 zálohoval několik filmů na harddisk.A teď se bezmocně snažím pomocí DVDx 2.2 rozlousknout a nejde to:Nemáte někdo návod na tuhle proceduru? Návod na přímý ripnutí z DVD jsem už četl na tomhle foru.Tak se snad někdo najde kdo poradí.HDD mi přetejká :-)
Sak pouzi ten Dr.DivX ne
... to bolo s takym braaatislafskym prizvukom, ne? :BB:
Kamoš používá tento program a nemůže si ho vynachválit :
divx video duplicator 2 :-)-
... to bolo s takym braaatislafskym prizvukom, ne? :BB:
Presne! Vcera som tu mal navstevu z blavy ne .. Nejak sa vyznas? Ty tam byvas? :-D
nick_tom
29-01-2005, 13:25
tak už jsem na to přišel a jde mi to v DVDx.Ve vidomi mi jde nejak divně zvuk jakoby s nějakým efektem.Ale to je jedno,hlavně když to jde aspon v jednom.Díky :-!!!
|
vBulletin v3.8.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.