Zobrazit plnou verzi : Kdy se rozjede?
Ahoj,
nevíte někdo, kdy se rozjede DVB-T vysílání v Plzni? Nikde se mi nedaří sehnat jakoukoliv informaci o plánovaném termínu. Pokud vim, tak zatim je DVB-T pouze v Brně a Praze. Nemáte někdo nějaký zákulisní informace?
Vláďa
V Brně jede akorát černá obrazovka a nějaký podivný zvuky ve stylu ladění orchestru před vystoupením.
Závidím ti aspoň ty zvuky, já už nemám ani ty... Z historie si pamatuju, že už to tu bylo, říkali tomu Doba temna. Jen si už nepamatuju, jestli ti, co to spískali, končívají na hranici nebo je jen vyhazujou z okna ... :-G
V ČR končívají jako Eurokomisaři za půlmegový měsíční plat :-k
Nesmíme být netrpěliví je v tom mnoho hlav:
Rada pro rozhlasové a televizní vysílání www.rrtv.cz
Český telekomunikační úřad www.ctu.cz
Ministerstvo informatiky www.micr.cz
Ministerstvo kultury www.mkcr.cz
Veřejnoprávní i komerční TV
a parlament !
nyní pravděpodobně i soudy možná i Brusel.
Takže je ještě dost času,
ale třeba se stane zázrak, nezbývá než věřit :-)
teletext ČT1 strana 651 9-)
Taky už jsem na to koukal. Pamatuju si na reklanu SONY, která kdysi tvrdila, že víc hlav víc ví. Evidentně to je klamavá reklama :((
A co takhle petice?
Nebo ze by demonstrace?
A kdyby ani to nepomohlo, jeste vzdycky je tu moznost tradicni prazske defenestrace :-E
Radeq
Můžeš protestovat ,můžeš nesouhlasit, ale to je tak jediné co se s tím dá dělat.
:-D :-D Čekají nás asi horší problemy (já už za léky platím 500,- měsíčně)
To je pravda. Záleží ale taky na tom jak moc protestuješ. Viz výše :-).
Podle mého názoru spousta politiků a státních úředníků netuší, že digitalizace vůbec někoho zajímá. Možná by stačilo jim nějak dát vědět...
myslim ze vetsina uredniku netusi o dvb-t vubec 9-)
To je pravda. Záleží ale taky na tom jak moc protestuješ. Viz výše :-).
Podle mého názoru spousta politiků a státních úředníků netuší, že digitalizace vůbec někoho zajímá. Možná by stačilo jim nějak dát vědět...
Ani tady na to skoro nikdo nereaguje , takže do ulic se asi kvůli HDTV moc lidí nepohrne.
za DVB-T by som nesiel :)
ale ak naplanujete protest za HDTV tak ma ocakavajte!!!! :BB:
miskol
můžeme jít dohromady aspon nas bude víc :-E :-E
vBulletin v4.1.12, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.